Miért ilyen lekezelőek a kollegáim? Ti felmondanátok?
az a baj, hogy a másik két kollegám itt van évek óta, szükségesek a munkához, nem rúgnák ki őket miattam, de a főnök is hasonló kaliberű forma
már nézek más melókat csak míg találok felőröl az egész
Én is hagytam már ott helyet, mert nálam már túlzásba vették a flegmázást és a beszédet amit megengedtek maguknak..
Az elején tűrtem, mert nagyon szerettem volna azt a munkát, de ott és akkor megtanultam, hogy soha egy helyen sem fogom hagyni, hogy így beszéljenek velem, már az elején sem..
A gyomorideg, kialvatlanság, stressz könnyen megbetegít, nem ér annyit, ha nincs fejlődési/előrelépési lehetőséged.
Tudom milyen, ha rosszul érzed magad a közegben, hagyd a francba.
Fiatal vagy, nyelvtudással, most már némi tapasztalattal, talpraesettnek tűnsz. A 2 vén sz.ar meg nyilván irigy amiért fiatalabb vagy és nyelvet is beszélsz ( halkan jegyzem meg, hogy nem biztos, hogy te mennél ha menni kell).
A meetinget lehet érdemes lenne megvárni, de ha nem látsz opciót és lehetőséget a helyeden, nem bánod meg ha otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!