Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Adható fegyelmi olyan napra...

Adható fegyelmi olyan napra amikor benn se vagyok? Csináltam valamit ezért fegyelmi miközben igazoltan benn se vagyok?

Figyelt kérdés

A műszakvezető az egész műszaknak A-Z-ig fegyelmit adott, mert hibás gépbeállítás miatt több termék hibásan került le a sorról.

Ez még eddig talán oké, bár a gépbeállítást nem az összes ember végzi csak kettő.

Én is fegyelmit kaptam.

Esetemben van egy csöpp probléma: jelentett betegállománnyal otthon voltam aznap. Bármi is történt részese annak nem lehetek nem csinálhattam semmit mert ott se voltam.

Tévedés mint ok a fegyelmire kizárva, mert szóltam és elmondtam hogy visszautasítom a fegyelmit mert ott se voltam.

Megkaptam hogy ne ugráljak örüljek hogy aznap nem vágták ki az egész műszakot ahogy van.

Most ilyenkor mi van? Csinálok valamit úgy hogy igazolhatóan ott se vagyok és fegyelmi?

Nem kéne ezt a fegyelmit visszavonniuk és bocsánatot kérniük? Mert mindenki tévedhet, de ah én felhívom a figyelmet a tévedésre arra az a válasz hogy kuss és örülj hogy állásod van?

És nem egy bocsánatkérés?

2016. okt. 28. 10:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
20: Onnan, hogy felismerhető a kamutroll stílusa. Csak régebben többen komolyan vették a kitalációit.
2019. febr. 15. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!