Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért a rendőröket szidjátok?

Miért a rendőröket szidjátok?

Figyelt kérdés
A rendőrök a munkájukat végzik, azt kéne szidni aki kitalálja a hülye parancsokat, és nem azokat akik az utcán vannak. A szabályok szarok nem a rendőr, azért mennek az emberek rendőrnek h segítsenek, de a szabályzat miatt nem tehetnek semmit akkor sem ha az neki nem tetszik mert kirúgják.
2016. aug. 24. 22:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
19%

Azért nem kéne olyan buzgón engedelmeskedni.

Egyébként senki sem tartott puskát a fejéhez, hogy rendőrnek menjen.

Aki segíteni akar, az polgárőrnek, vagy mentősnek megy, vagy tűzoltónak.

A parancsok egy dolog, aki a kvótákat kitalálja, na az kapja be!

2016. aug. 24. 22:47
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Meg azt a rendőrt bírom amelyik nonstop rendőr.
2016. aug. 24. 22:48
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
A rendőr olyan mint a macska, mindíg ugrásra készen, de ha valami nem érdeke, azt leszrja :D
2016. aug. 24. 22:49
 4/22 anonim ***** válasza:
Személy szerint teljesen igazat adok abban amit leírtál, és azt is tudja szerintem a legtöbb ember, hogy nem ők találják ki a szabályokat (amivel nekük is a f*uk kivan). Csak van egy kis probléma, hogy éppen ezért ők is szarnak az egészre, és csak igazoltatnak meg büntiket osztogatnak hogy valamibel menjen az idő (személy szerint én is ezt csinálnám nem azért mondom), de nem jók igazából semmire egy nagyobb balhénál, ha nem rajtuk, hogy rendőrök fosnának rájuk már legalábbis ezt látom...sőt valamikor alapból szarnak rájuk:D mivel nincs tekintéjük, de mindennek van oka...szóval nem ők a hibásak azért, hogy szar a világ.
2016. aug. 24. 22:50
 5/22 anonim ***** válasza:
52%
Mert leszedték a legtöbb jó torrent oldalt..
2016. aug. 24. 23:21
 6/22 A kérdező kommentje:
Igen, de az a baj hogy nem tud mit csinálni egy rendőr és azért tűnik úgy h leszarja mert azt tanítják nekik hogy poker arccal full higgadtan kell lenni. amúgy meg a rendőrséghez érettségi kell és a korai nyugdíjazást törölték. De az sem nirmális hogy dobálják a rendőröket aztán csodálkoznak hogy lefujják őket könnygázzal. Szóval lehet hogy nincs tekintélyük, de megérdemelnek egy kis tiszteletet és nem azt hogy leköpjük őket. Amúgy köszi a válaszokat! :) és mondom nem az a rendőr a hibás aki az utcán van hanem aki hozza a törvényeket és aki az irodában ül és nem csinál semmit.
2016. aug. 24. 23:28
 7/22 anonim ***** válasza:
72%

Én utálom őket, meg úgy általában az egész igazságszolgáltatást.

Eddig mindig az volt a tapasztalatom, hogy ha valami apróságot vétettem, rögtön a s*ggemben loholtak, ha kellett, ha nem. De bezzeg, amikor ilyen-olyan dolgaimat ellopták, vagy egyszer egy elektronikai eszközt szervízbe vittem, de a cég megszűnt, és nem kaptam vissza, akkor a rendőrségen meg húzták-halasztották a dolgot, hogy jó, majd így-úgy, várjak a soromra, aztán küldték a levelet, hogy a nyomozást megszüntetik bizonyíték hiányában...

Na hagyjuk már... Ha az ártatlan embert kell szekálni apróság miatt, akkor egyből ugranak, de ha valami bűncselekmény történik, és tényleg a rendet kéne őrizni, akkor nem csinálnak semmit, csak papírok meg áttekinthetetlen jogszabályok mögé bújnak, nehogy a kisujjukat is mozdítani kelljen.

És egyébként is, nézz már rájuk. A legtöbb tényleg ilyen kigyúrt, beképzelt bunkó, akiket nem tudom, honnan szedtek össze, de előbb nézném az ilyen embereket bűnözőnek, mint rendőrnek. De így, hogy fakabát van rajtuk, beképzelt pofával sétafikálnak az utcán, undorító rájuk nézni, ingyenélő, tetű banda, és undorító, hogy ártatlan emberként felfordul tőlük a gyomrom, bezzeg a bűnözők röhögnek rajtuk.

2016. aug. 24. 23:31
 8/22 anonim ***** válasza:

Azért mert a rendőrség feladata eléggé egyértelmű kellene legyen.

Ehelyett a rendőrség nem más mint a közúti pénzbüntetésekből élősködő profittermelő cég.

De még ezzel sem lenne baj,ha a szabálysértési büntetések arányosak lennének a magyar fizetésekkel.

2016. aug. 25. 00:12
 9/22 A kérdező kommentje:

Ebbe minden benne van--> https://www.youtube.com/watch?v=LgS1RDxT8AQ

. De megértelek titeket is, nagyon szarok a szabályok, olyan szabályok kellenének ide magyarországra amilyen amerikában vagy oroszban van

2016. aug. 25. 00:18
 10/22 MZ.per.X ***** válasza:

Na vajon miért őket szidom?

Én is a többségen azt látom, hogy az átlag emberek között lenézően mászkálnak, mint a kiskakas a tyúkólban, az átlag polgárt ott szívatják ahol lehet.

Bezzeg mikor azt látom, hogy a belváros közepén drogot áruló cigánygyerek letolja a gatyáját és a csupasz seggét mutatja oda a rendőröknek, akik fejüket elfordítva tovább mennek, akkor azért elgondolkozom hogy na ezek védenek engem...

2016. aug. 25. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!