Kihívhatja a rendőröket és ha igen, mi lenne?
Ha valaki fogyasztott régebben drogot albérletben (kapta néha-néha valakitől) és alatta lakik egy "elmebeteg" elviselhetetlen szomszéd aki miatt el kellett mennie a drogot fogyasztónak az albérletből mivel ha ott marad ráhívja a rendőröket. De aki fogyasztotta akkor a cuccost már nem csinálja. Szeretne visszamenni, de a szomszéd miatt nem mehet mert akkor ráhívná a rendőröket...Ilyet lehet? Én ezt nem értem komolyan...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Remélem valamennyire érthető amit leírtam.
Ha nincs cucc a lakásban és a nőben sem,akkor nincs para.
Hívhatja,ha jól adja elő ki is mennek,de ha tényleg nincs semmi,akkor koppannak.
A párom ott van és nem engedi hogy hazamenjek emiatt hozzá. De együtt vagyunk, csak ezzel állt elő...és nagyon nehezen bírom ezt a helyzetet, nem találunk másik albérletet és rossz nélküle nagyon! :((
Egyik barátomnál húzom meg magam már 2 hete ezért. :((
Emberek, ne legyetek már szándékosan ennyire... ilyenek. A szomszéd onnan tudhatja, hogy ezek ketten drogoztak, hogy ÉREZTE, mert nyilván füveztek, am büdös. Gondolom az "idegbetegség" is abban nyilvánult meg, hogy felment szólni, hogy ezt durva gyorsan fejezzék be...
Kérdező: szétszívtad az agyad? A napnál világosabb, hogy ez csak kifogás, nem akar veled lenni az a férfi.
"A szomszéd tényleg egy nemnormális férfi. Aki pedig fogyasztotta a szert az egy normális nő."
Ja, nem normális a szomszéd, mert szólni mer a kib.szott büdös füst miatt :D, agyam eldobom, mindjárt megsajnállak. Ha már az alattatok élő szomszéd szól, az nem lehet smafu (persze, néha-néha kis mennyiség :))), hagyjuk már).
Szerintem a párod nem akar balhét a főbérlővel, ezért inkább kirakott téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!