Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kihívhatja a rendőröket és ha...

Kihívhatja a rendőröket és ha igen, mi lenne?

Figyelt kérdés

Ha valaki fogyasztott régebben drogot albérletben (kapta néha-néha valakitől) és alatta lakik egy "elmebeteg" elviselhetetlen szomszéd aki miatt el kellett mennie a drogot fogyasztónak az albérletből mivel ha ott marad ráhívja a rendőröket. De aki fogyasztotta akkor a cuccost már nem csinálja. Szeretne visszamenni, de a szomszéd miatt nem mehet mert akkor ráhívná a rendőröket...Ilyet lehet? Én ezt nem értem komolyan...

Előre is köszönöm a válaszokat!

Remélem valamennyire érthető amit leírtam.

2016. márc. 13. 21:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A szomszéd tényleg egy nemnormális férfi. Aki pedig fogyasztotta a szert az egy normális nő.
2016. márc. 13. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Hívhatja. Ki se jönnek.
2016. márc. 13. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Ki hívni ki hívhatja, de ha nincs nála semmi akkor mit tehetnek? nem tudom, hogy ilyen esetben még lehet a feljelentőt csesznék meg ha csak úgy rágalmaz
2016. márc. 13. 21:59
 4/12 anonim ***** válasza:
46%

Ha nincs cucc a lakásban és a nőben sem,akkor nincs para.

Hívhatja,ha jól adja elő ki is mennek,de ha tényleg nincs semmi,akkor koppannak.

2016. márc. 13. 21:59
 5/12 A kérdező kommentje:

A párom ott van és nem engedi hogy hazamenjek emiatt hozzá. De együtt vagyunk, csak ezzel állt elő...és nagyon nehezen bírom ezt a helyzetet, nem találunk másik albérletet és rossz nélküle nagyon! :((

Egyik barátomnál húzom meg magam már 2 hete ezért. :((

2016. márc. 13. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem el kéne gondolkodni rajta ki is a te párod, ez nekem furán hangzik...
2016. márc. 13. 22:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ugye világos, hogy a pasid lapátra tette a drogos feneked?
2016. márc. 13. 22:21
 8/12 anonim ***** válasza:
majd azt mondod, hogy mások keverték bele az italodba, és akaratodon kívül kerültél bódult állapotba. ha meg évekkel ezelőtt volt, akkor az már egy idő után kiürül azért a szervezetből.... semmit nem tudnak rád bizonyítani, nincs a birtokodban kábítószer, bátran át is kutathatják a ruházatodat a lakást nincs nálad semmi... ha esetleg többször megcsinálja, akkor pedig Te fogod feljelenteni az igentisztelt szomszédot zaklatásért, és és a rendőrök is tanúsíthatják, hogy soha semmi nem volt, és erre a szomszéd jobban rá fog fázni, úgyhogy ne húzzon ujjat Veled, határozottság!!! ;)
2016. márc. 13. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, ne legyetek már szándékosan ennyire... ilyenek. A szomszéd onnan tudhatja, hogy ezek ketten drogoztak, hogy ÉREZTE, mert nyilván füveztek, am büdös. Gondolom az "idegbetegség" is abban nyilvánult meg, hogy felment szólni, hogy ezt durva gyorsan fejezzék be...

Kérdező: szétszívtad az agyad? A napnál világosabb, hogy ez csak kifogás, nem akar veled lenni az a férfi.

2016. márc. 13. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:

"A szomszéd tényleg egy nemnormális férfi. Aki pedig fogyasztotta a szert az egy normális nő."

Ja, nem normális a szomszéd, mert szólni mer a kib.szott büdös füst miatt :D, agyam eldobom, mindjárt megsajnállak. Ha már az alattatok élő szomszéd szól, az nem lehet smafu (persze, néha-néha kis mennyiség :))), hagyjuk már).

Szerintem a párod nem akar balhét a főbérlővel, ezért inkább kirakott téged...

2016. márc. 14. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!