Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kihívhatja a rendőröket és ha...

Kihívhatja a rendőröket és ha igen, mi lenne?

Figyelt kérdés

Ha valaki fogyasztott régebben drogot albérletben (kapta néha-néha valakitől) és alatta lakik egy "elmebeteg" elviselhetetlen szomszéd aki miatt el kellett mennie a drogot fogyasztónak az albérletből mivel ha ott marad ráhívja a rendőröket. De aki fogyasztotta akkor a cuccost már nem csinálja. Szeretne visszamenni, de a szomszéd miatt nem mehet mert akkor ráhívná a rendőröket...Ilyet lehet? Én ezt nem értem komolyan...

Előre is köszönöm a válaszokat!

Remélem valamennyire érthető amit leírtam.

2016. márc. 13. 21:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem füst volt. és minden úgy van, ahogyan leírtam akármennyire is furcsa.

Az a szomszéd tényleg egy agybeteg, ezt a tulaj is megmondta. Amikor nagymamámmal beszélek (vele kicsit hangosabban kell mert nem nagyon hall már) telefonon már akkor is veri az ajtónkat a szomszéd meg ordibál (elég vékonyak ott a falak). Valamint a tulaj fél attól a szomszédtól, mert őt is fel akarná jelenteni az apeh-nek mivel feketén adta ki nekünk a lakást...

2016. márc. 14. 14:03
 12/12 anonim ***** válasza:

[link]

^_^

2016. márc. 16. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!