Mért utálják ilyen sokan a rendőröket?
Figyelt kérdés
Szerintem jó hogy vannak rendőrök, ha nemlennének rendőrök nagyon sok bűnöző lenne, fényes nappal se lehetne kimenni az utcára mert kirabolnának, nem még hogy este.2015. jan. 8. 16:54
1/14 anonim válasza:
Majd ha téged is egy kicsit elnáspángolnak ok nélkül a te adódból vett gumibottal, talán másként fogsz vélekedni :D
2/14 anonim válasza:
Mert nagyképűek és gyakran visszaélnek a hatalmukkal. Nekem nincs ilyen tapasztalatom, de látom amit látok.
6/14 Silurus válasza:
Azért mert sem a kissebb súlyú bűncselekményekel sem a poliaikailag védett bűnözőkkel nem foglalkoznak (nem foglalkozhatnak) De közben a becsületes állampolgárokat úton útfélen megbüntetik. Így is rengeteget rabolnak éjjel, nappal, pont a fent említett dolog miatt! Ha saját magad próbálod megvédeni, akkor meg többnyire téged vesznek elő.
7/14 anonim válasza:
Így is bármikor kirabolhatnak, a rendőrök meg magasról tesznek rá.. tudok olyan városról (bár inkább falunak nevezném mert olyan kicsi a létszáma) ahol több "kisebbségi" (értsd: bronzbőrű) van mint magyar, tehát ott pont a magyarok számítanak kisebbségnek, és ott a rendőrök rendszerint lepacsiznak az aljanéppel, ha gyorsan hajtanak észre se veszik stb.. nem egyszer törtek be házakba, sőt csináltak sokkal durvább dolgokat is, de a rendőrök semmit nem tesznek mert ők maguk is félnek h ezek bandába gyülekeznek és az ő családjukkal teszik meg ugyanezt, ezért inkább elnézik h a szegény pórnék igya meg ennek a levét..
8/14 A kérdező kommentje:
Hmmm...ezekröl nem is tudtam :/ pedig amikor megy a hiradóban pl hogy megerőszakoltak egy nőz a végén mindig mondják hogy a "támadót rendőrök elfogták xyóra alatt"
egyébként én is rendőr akarok lenni, de én nem ilyen rendőr akarok lenni mint amilyet ti leirtatok fent
2015. jan. 8. 20:28
9/14 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy mind ilyen de sajnos elég sokan... persze sosem lehet általánosítani.
10/14 anonim válasza:
Nem mind ilyen, de az arányokkal baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!