Ha kihívom a rendőröket csendháborítás miatt, akkor az érintetteknek elmondják, hogy én hívtam őket? Kötelező megadnom a nevemet?
Szép is lenne... de mégis van rá példa.
Amikor nálunk kijöttek akkor a mi címünket is kérték, ennek haszna is volt később. Az illető egyszerűen nem nyitott ajtót a rendőröknek így hozzánk csöngettek, megkérdezték mióta megy ez így, meghallgatták mennyire hangos a zene. Megvolt az a szerencsés(?) sajátossága az albérletnek, hogy mindegyik lakáshoz nyitott óraszekrény volt a földszinten. Rendőrkék lelőtték az áramot a lakásában, egyből előkerült a tulaj, megkapta a figyelmeztetését. Régi ismerőse volt a hatóságnak. Csend lett egy óráig, utána megint ment a zene. Égett a fejem hogy megint emiatt kell kirángatnom őket, de az ilyenek csak ebből értenek és feljelentés lett belőle. Utána már elviselhetőbb lett a helyzet.
Az ordenáré elmebeteg piásokkal csak az a baj hogy nem értenek a figyelmeztetésből, szóval készülj arra, hogy többször hívd a yardot.
Én is úgy tudom, mint 7-es válaszoló.
Ha megkéred őket, akkor nem mondják el.
Sajnos a rendőrök egy nagy része megmondja, vagy utal rá, hiába nem szabad ,vagy megkéred a telefonban..
A mögöttes szándéka a rendőrnek elég egyértelmű: a feljelentett hangoskodó fenyítse be a feljelentőt,és akkor nekik nem kell annyit dolgozniuk,mert nem mer majd újra telefonálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!