Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha kihívom a rendőröket...

Ha kihívom a rendőröket csendháborítás miatt, akkor az érintetteknek elmondják, hogy én hívtam őket? Kötelező megadnom a nevemet?

Figyelt kérdés
Itt most ne piti kis csendháborításra gondoljatok. Egész éjszaka 10-től reggelig 6-ig folyamatos ordibálás és verekedés, ocsmány dolgok. Nem elég hogy megfullad az ember a házba, mert be kell zárni az ablakot, de még úgysem lehet egy percet sem aludni, mert minden behallatszik. És hajnalba mehetsz dolgozni ha bírsz...
2016. júl. 1. 07:28
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem,a bejelentő adatait titkosan kezelik.
2016. júl. 1. 07:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Gondolom elkérik az adataidat, de nem fogják megmondani, hogy xy hívott fel minket. Azzal csak olajat tennének a tűzre, azt ők is tudják.
2016. júl. 1. 07:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2016. júl. 1. 08:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Hat nezd, altalaban nem mondjak el, de voltunk egy buliban egyszer, ahol megmondtak kerdesre rogton!.....
2016. júl. 1. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szép is lenne... de mégis van rá példa.

Amikor nálunk kijöttek akkor a mi címünket is kérték, ennek haszna is volt később. Az illető egyszerűen nem nyitott ajtót a rendőröknek így hozzánk csöngettek, megkérdezték mióta megy ez így, meghallgatták mennyire hangos a zene. Megvolt az a szerencsés(?) sajátossága az albérletnek, hogy mindegyik lakáshoz nyitott óraszekrény volt a földszinten. Rendőrkék lelőtték az áramot a lakásában, egyből előkerült a tulaj, megkapta a figyelmeztetését. Régi ismerőse volt a hatóságnak. Csend lett egy óráig, utána megint ment a zene. Égett a fejem hogy megint emiatt kell kirángatnom őket, de az ilyenek csak ebből értenek és feljelentés lett belőle. Utána már elviselhetőbb lett a helyzet.

Az ordenáré elmebeteg piásokkal csak az a baj hogy nem értenek a figyelmeztetésből, szóval készülj arra, hogy többször hívd a yardot.

2016. júl. 1. 08:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt 1 ilyen eset és igen, elmondták, hogy ki hívta ki őket. Elég gáz...
2016. júl. 1. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha NYOMATÉKKAL megkéred őket, akkor kötelesek titokban tartani!
2016. júl. 1. 11:09
 8/10 Inessential ***** válasza:

Én is úgy tudom, mint 7-es válaszoló.

Ha megkéred őket, akkor nem mondják el.

2016. júl. 1. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyszer hívtam rendőrt a szomszédra és hallottam a beszélgetésüket. A kedves lakó faggatta a rendőrt, hogy mondja meg ki hívta ki őket, konkrét nevet nem mondott a rendőr, de azt elárulta, hogy hanyadik emeletről hívták ki. Mivel 3 lakás van egy emeleten innentől nem nehéz kisakkozni. Nyilván a közvetlen fölötte lakóra fog gyanakodni. Persze nem biztos, hogy téged is elárulnak de nincs kizárva.
2016. júl. 1. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Sajnos a rendőrök egy nagy része megmondja, vagy utal rá, hiába nem szabad ,vagy megkéred a telefonban..

A mögöttes szándéka a rendőrnek elég egyértelmű: a feljelentett hangoskodó fenyítse be a feljelentőt,és akkor nekik nem kell annyit dolgozniuk,mert nem mer majd újra telefonálni.

2016. júl. 2. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!