A rendőröket miért nem tisztelik, ők csak a munkájukat végzik?
A rendőrnek sokszor ki van adva hogy be kell szednie x 100 ezer pènzbírságot. Ezért ha simán elengedhetne egy igazoltatásnál akkor is addig keres amíg nem talál valamit amiért büntet.
Velem megtörtént hogy igazoltattak, be volt kapcsolva az öv, kiszállított hogy nèzzem meg hogy milyen kopott a gumi. Nem volt az. Erre a rendőr: jó, a gumi elmegy, viszont nem volt öv. Hiába mondtam bármit, ők ketten voltak, én egyedül.
Csatlakozom az előttem szólókhoz..
Dohányboltban dolgozunk (két 20 éves fiatalként). Megfenyegettek minket késsel, visszajártak fenyegetőzni.. de tettlegesség nem volt.. egyszer nagy nehezen a bejelentésre óhajtottak kifáradni, hozzáteszem több tíz bejelentésünk volt. És közölték, ők nem tudnak mit tenni (nem baj, hogy volt biztonsági kamera ami rögzítette az arcukat), felesleges mindig felhívni őket, majd ha vér folyik.. hát kösz b+..
VAn igazság a történetben, de gondoljon bele mindenki:
VAjon az egyéneken múlik a csekkosztogatás, vagy azon, hogy durván a rendszarváltozás óta, másra se használnak egy rendvédelmi szervet, csakhigy pénzt gyűjtsenek be...Nem minden rendőr korrupt (Ukrajnában, na ott azok), csekkosztogató lusta disznó.
Igenis vannak szívvel-lélekkel rendőrök, akik bármit megtennének-ha megtehetnék, hiszen mindenki gondoljon bele: Neked van egy munkád, amit csak akkor végezhetnél rendesen, ha törvényi kereteket lépsz át, amiért nem felfüggesztettet kapsz, mit teszel?
Szabályt szegsz?
Még ha az a szabály ellehetetlenít mindent.
A rendőrök többsége nem magától olyan amilyen.
Neked milyen érzés lenne, ha beviszed a tolvajt, és 5 percre rá kint is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!