A rendőröket miért nem tisztelik, ők csak a munkájukat végzik?
Egyszer egy úton meg akartam fordulni, gondoltam betolatok egy kapubejáróba, csak sajnos kicsit elnéztem az árkot, mert benőtte a fű, és az autó egyik hátsókereke belement, keresztbe álltam az egyik sávban, a kocsi nem akart kijönni. Pont megállt mellettem egy rendőrkocsi, még cska ki se szálltak, csak dudáltak egyet, majd kérdezték mi baj. Mondtam a problémát, ahhelyett hogy segítettek volna a pofámba röhögtek és otthagytak. Mikor megláttam őket először, csak a csekk futott át az agyamon amit esetleg kiállíthattak volna nekem, szóval még hálás is lehetek hogy ott hagytak szenvedni, de végül egymagam megoldottam a problémát.
Félreértés ne essék, nem általánosítok! Ismerek jófej rendőröket, volt is egy szobatársam aki rendőrnek tanult, de ez az eset nagyon rosszul esett. Viszont voltak durvább példák is amiket nem szeretnék már leírni mert csak vita születne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!