Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A ti munkahelyetek miket...

A ti munkahelyetek miket biztosít a dolgozóinak?

Figyelt kérdés
Cafeteria, ingyenes italfogyasztás, útiköltség térítés, kirándulások, étkezési támogatás (kajajegyen felül)/kantin esetleg, zenehallgatási lehetőség, ha olyan munkakör? Mi külföldön élünk, a párom programozó, de az új cég, ahol most kezdett, semmit nem áll, sem egy fejhallgató, sem italok, még a kávéhoz is maguknak kell vinni a tejet. Eléggé meglepett, Magyarországon ennél jobb körülmények vannak általában. Nektek miket biztosít a cég a munkaeszközökön felül?
2016. aug. 22. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én Magyarországon dolgozok. Nálunk van cafeteria, széles választékban, kávé van, tej nincs, bár azon a kétszáz forinton nem pörgök, amibe kerül egy doboz tej, azt eliszogatom egy hétig. Van kedvezményes menza, ami finom, illetve helyben szabó, mosoda, posta stb. Ezek azért, mert dress code van, és így legalább nem kell messzire vinned. Vannak tréningek is, és egy sor céges kedvezmény, bónusz, plusz átlagban kiemelkedő fizetések, még a gyakornokoknak is.

Még ilyen körülmények között is jóformán fél év a cégnél eltöltött átlag idő, annyira sza.rok a körülmények. :D szóval szerintem azon nem múlik, hogy jó e egy cég, hogy van e tej a kávéhoz. Én jelentkeztem olyan vállalathoz ahol mindez nem volt, mégis imádták a dolgozók, sajnálom, hogy oda nem vettek fel.

2016. aug. 24. 16:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Ingyen kávé, tea, tej, cafetéria, laptop, mobil, mobil előfizetés, taxikártya, kedvezményes fesztivál/sportesemény jegyek, zenét lehet hallgatni munka közben.

Amúgy szerintem ez a kávés dolog meg a fejhallgató egy filléres dolog.

2016. aug. 24. 18:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Alacsony órabért, rengeteg munkát, megfelelő testmozgást, munkaruházatot és egy közösségi helyiséget ahol van napi fél óra szünet a 8-9 órás műszak közben és olcsóbb a kávé. Ezen felül semmit nem kapunk. Ebédjegyet is lehet kérni, de az annak megfelelő összeget a fizetésből levonják. Valamint le kell dolgoznunk a kajaszünetet is, mert azt nem fizetik, így marad a napi 7,5 óra vagy ha ledolgozzuk akkor a 8. Útiköltség térítést csak akkor, ha áthelyeznek máshova, mert helyben nincs annyi munka. Az étkező helyiségben még rendes evőeszközök sincsenek. Éljen a műanyag villa, tányér.
2016. aug. 27. 01:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Gyomorgörcsöt,többletfeladatért céljuttatás ígéretét, de csak a többletfeladatot kapod meg. Diletáns főnök, semmit sem dolgozó kedvenceivel. Közszférában dolgozom, de remélem, nemsoká váltani tudok...
2016. dec. 11. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!