A ti munkahelyetek miket biztosít a dolgozóinak?
Én Magyarországon dolgozok. Nálunk van cafeteria, széles választékban, kávé van, tej nincs, bár azon a kétszáz forinton nem pörgök, amibe kerül egy doboz tej, azt eliszogatom egy hétig. Van kedvezményes menza, ami finom, illetve helyben szabó, mosoda, posta stb. Ezek azért, mert dress code van, és így legalább nem kell messzire vinned. Vannak tréningek is, és egy sor céges kedvezmény, bónusz, plusz átlagban kiemelkedő fizetések, még a gyakornokoknak is.
Még ilyen körülmények között is jóformán fél év a cégnél eltöltött átlag idő, annyira sza.rok a körülmények. :D szóval szerintem azon nem múlik, hogy jó e egy cég, hogy van e tej a kávéhoz. Én jelentkeztem olyan vállalathoz ahol mindez nem volt, mégis imádták a dolgozók, sajnálom, hogy oda nem vettek fel.
Ingyen kávé, tea, tej, cafetéria, laptop, mobil, mobil előfizetés, taxikártya, kedvezményes fesztivál/sportesemény jegyek, zenét lehet hallgatni munka közben.
Amúgy szerintem ez a kávés dolog meg a fejhallgató egy filléres dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!