Nektek is van/volt ilyen munkahelyetek? Hogy bírtátok? Vagy csak én vagyok kiakadva ettől?
Azonnal lépj ki!!!
Ha mégsem szopj tovább! Ennél még a meki is jobb alternatíva!
Szekus vagy?
Hasonló helyen dolgoztam. 12 óráztam, 3 hónapig 4-en voltunk, úgy jó volt, mert jutott szabadidő. Aztán csak 3-an maradtunk, én voltam a váltós, vagyis egyszer reggel, máskor este mentem. A heti beosztást péntek délután kaptuk meg, szinte sose tudtam tervezni. Szabadnapom 1 vagy 2 volt a héten. A páromat alig láttam. A fizú viszonylag jó volt, mindig megkaptuk a ledolgozott óra szerintit, de a borravalót benyelte a cég. 3 hónap alatt kimerültem. Szó szerint. Voltak napok, hogy a vonatról leszállva szinte csukott szemmel mentem haza, mikor meg hazaértem annyira ki voltam merülve, hogy nem tudtam elaludni, és pár óra múlva mehettem vissza. A harmadik hónap végén feladtam, és inkább kiléptem, már a családom is mondta, 500/óráért ez nem éri meg.
Hidd el nem vagy egyedül. Sajnos ez van. Megszoksz vagy megszöksz. Én szöktem, most munkanélküli vagyok, jó lett volna a munkahely, mert babát akartunk, de az sem jött össze, sőt, még a ciklusom is felborult. Szívás az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!