Évi öt táppénzes nap sok? Mennyit tolerál a munkahelyetek?
Megmomdtak,h nincs tappenz.Es ez ar tobb helyen igy volt.
Tobb hetet dolgoztam mar betegen.Mert ugye igy lasabban gyogyulsz...
Szia!
40 munkanapot voltam betegszabin es 20 munkanapot fizetette szabin+7 fizetesnelkuli szabin. Tolerálta munkahelyem, de összeteszem a kétkezem, hogy ilyen rendes, megértő a melóm... 4 éves gyerekem van, segítségem semmi, tehát nincsennek nagyszülők, vele voltam otthon főleg mert állandóan amióta ovis taknya-nyála egybefolyik és így nem mehet. Egy szót sem szoltak!
Én úgy vagyok vele, hogy munkahelyem még lehet több az életben. Egészségem csak egy van.
Nem szeretek táppénzen lenni, hetente egy tizes mínusz kb a fizumból, de ha az ember beteg, akkor figyeljen oda magára, és igenis az egészsége legyen az első, amit szem előtt tart.
Régebben én is csak a legvégső esetben mentem táppénzre, de aztán tavaly tavasszal ezt majdnem nagyon emgszívtam. Nem akartam táppénzre menni, inkább bejártam betegen dolgozni. Nagyon kevésen múlott, hogy nem marad maradandó bajom. Annyit meg nem ér az egészségem, amennyit betegen abban a pár napban kerestem. Ráadásul mivel utána elképesztő módon lebetegedtem, az eredetileg 1 hetes táppénzből lett 4 hét. Anyagilag is megszívtam, rest voltam rendesen, 5 munkanapon át kifeküdni a betegséget, erre nesze neked, majdnem egy hónapig nyomhattam az ágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!