Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szólnál ahhoz ha fenyegete...

Mit szólnál ahhoz ha fenyegetettségben tart a főnököd?

Figyelt kérdés

Olyanokkal jön ha hibázol mert nem figyeltél, kihozza szándékos károkozásnak akár munkaügyi birosággal meg stb

Olyan hibát akar rádsozni amit meg sem mutat, hogy mi az, csak szóban létezik...

Es kb légből kapott dolgokkal terhel.

Amikor rossz napja van mindenért gunyol leszid es megmagyarázza hogy semmit nem tudsz, holott tapasztalt, jo szakember vagy.

2016. aug. 12. 12:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hiaba indokolsz,ha ilyen, bele fog kotni mindenbe. Siman feljelentheted a munkaugyi birosagon egyebkent.
2016. aug. 12. 15:58
 12/16 A kérdező kommentje:

O utolso.szerinted nekem hinnének...?

Amugy már meg azt olvasom nem is kell indokolni..de jo ez a net.

2016. aug. 12. 17:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen ne menj be többet! Én biztos nem vacakolnék a felmondási idővel. Mit tudna csinálni?
2016. aug. 13. 08:50
 14/16 anonim ***** válasza:

utolsó válaszolónál a pont.

Ha máshogy nem megy, sz*rál rá. Mit tehet?

Nem mész be, oszt szevasz.

Azért mondtam előzőleg a közös megegyezést, mert akkor nem kell letöltened a felmondási időt.

Ha egyoldalúan mond fel bármelyik fél (tehát felmondasz, vagy kirúgnak) akkor a másik fél jogosan tarthat igényt arra, hogy a munkavállaló letöltse a munkaszerződésben vagy ennek a kikötésnek a hiányában a munka törvénykönyvében meghatározott felmondási időt.

Ha a felmondásban szerepel, hogy "a munkaviszonyt x hó y napján közös megegyezéssel megszüntetik", akkor a x hó y+1-én már nem kell bemenned dolgozni hivatalosan.

Az más dolog, hogy a munkáltató kiköti általában, hogy bizonyos esetekben azonnali hatállyal felmondhat neked (felmondási idő nélkül), ilyen pl ha nem mész be dolgozni anélkül, hogy jeleznéd, vagy csatak részegen jelensz meg reggel. Részedről ilyen pl, ha kiderül bizonyíthatóan, hogy szexuálisan zaklat a főnök, de szerintem akkor is, ha emberileg megaláz (csak sarkított példák).

2016. aug. 16. 10:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Jaj, azt hiszem én is hasonlóba kerültem.. :(

Ha rossz napja van, nem olyan a bevétel, akkor nyomás alatt tart, ha kétszer kérdezek meg valamit, vagy hibázok, akkor már ideges.. 2 hete vagyok itt. Nagyon sok mindenre kell figyelni, persze hibáztam, és már fenyegetett, hogy le fogja vonni, nem érdekli, meg hogy ez az első figyelmeztetés..

Állandóan ideg meg stressz vagyok már komolyan, pedig szeretném csinálni ezt a munkakört és a pénz is normális lenne...

Na meg az utóbbi fél évben már hagytam ott szar helyt 2-t, bár az egyik csak ideiglenes terv volt, kényszermegoldás, de most mindenki azt hinné, hogy bennem van a hiba...

Tiszta szerencsétlen vagyok.

Nem hiszem el, hogy ilyen nehéz egy normális munkahelyet találni, ahol a fizetés sem minimálbér..

2016. szept. 10. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja és válaszolva, nem kell megindokolni, csak írásban beadod a felmondásod. Én 2 év után jöttem el az első igazi munkahelyemről( nagyon keveset fizetett sajnos, de szerettem), nem indokoltam meg, csak szóban, hogy fejlődni szeretnék és másik munkakört.

Azóta estem bele ezekbe a szar helyekbe... :/

2016. szept. 10. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!