Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szólnál ahhoz ha fenyegete...

Mit szólnál ahhoz ha fenyegetettségben tart a főnököd?

Figyelt kérdés

Olyanokkal jön ha hibázol mert nem figyeltél, kihozza szándékos károkozásnak akár munkaügyi birosággal meg stb

Olyan hibát akar rádsozni amit meg sem mutat, hogy mi az, csak szóban létezik...

Es kb légből kapott dolgokkal terhel.

Amikor rossz napja van mindenért gunyol leszid es megmagyarázza hogy semmit nem tudsz, holott tapasztalt, jo szakember vagy.

2016. aug. 12. 12:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szabadulj meg tőle míg lehet. Én főnököm is ilyen volt, perre is mentünk.. Olyanért hibáztatnak, amire a betanításom nem tért ki.
2016. aug. 12. 12:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Azt nem értem mért nem keresel másik melót. Én nem hagynám, hogy így megalázzanak,hiába a főnököd.
2016. aug. 12. 12:26
 3/16 anonim ***** válasza:
Otthagynám úgy a helyet ahogy kell, de még az is lehet, hogy keresnék egy féltéglát az udvaron és megmutatnám a főnöknek.... Nézze csak meg, ezt találtam és szerinte mit kezdhetnék vele amitől neki hirtelen megváltozik az élete...
2016. aug. 12. 12:29
 4/16 A kérdező kommentje:

Kezdem azt érezbi hogy szimplan ki akar rugni csak nem meri kimondani.

Jött egy uj kollega szerintem attol fél hogy alakul valami köztünk ill azota ilyen..

2016. aug. 12. 12:30
 5/16 A kérdező kommentje:

Hogyan kell amugy felmondani határozatlan szerzodest?

Kell indokolni?

2016. aug. 12. 12:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

nem kell indokolni feltétlenül. Vagy odamész, hogy "figyelj főni, mindkettőnknek jobb lesz ha megyek" és közös megegyezéssel megszüntetitek a munkaviszonyt. Ilyenkor nem kell megindokolni se.

De ha valamennyire is nélkülözhetetlen vagy, akkor meg kerekedj fölül rajta. Velem is paraszt a főnököm, de tudom, hogy nélkülem nagy sz*rban lenne, így amikor legutóbb is gyökér volt, akkor megmondtam neki, hogy vagy tetszik így, vagy pedig szevasz. És láss csodát, vissza vett az arcából. De ehhez kell, hogy láss magad körül lehetőséget (akár ha tudod azt, hogy az új hely megtalálásáig tudod magad a megtakarításaidból finanszírozni)

Mostanában pedig ez egyre könnyebben bejátszható, mert szakképzett munkaerőből nagy a hiány. Ha értesz ahhoz amit csinálsz, akkor megteheted. Ilyen szempontból szerencsére fordulni látszik a kocka a munkáltató/munkavállaló viszonyban. A nagy kivándorlás miatt nem engedheti meg a munkáltató, hogy egy jó munkaerőt (sőt, lassan akármilyen munkaerőt) elveszítsen, mert általában már elég nehéz pótolni.

2016. aug. 12. 13:01
 7/16 A kérdező kommentje:

Én viszont nem akarok közös megegyezest hanem felmondani.

Nem ezek volt az első ilyen beszolásai, betelt a pohár.

A végén még rámsoz valami kárt...inkább munkabér nelkul lenni egy kicsit mint büntetest fizetni meg a hirnevem rombolni

2016. aug. 12. 13:06
 8/16 A kérdező kommentje:
Sehol nem találok egy felmondo szabályt hatarozatlan szerzodesre
2016. aug. 12. 13:15
 9/16 A kérdező kommentje:

Találtam. Indokolni kell rendes felmondásnál.

De hogy írjam ezeket le ugy is kicsavarná?

2016. aug. 12. 14:07
 10/16 anonim ***** válasza:

Hivatkozzál a munkahelyi légkörre, a túlzott stresszre és a nem megfelelő szakmai fejlődésedre. Ennyi. Nem kell ezt túlragozni, vagdalózni, a képébe vágni részletesen a problémádat, egyszerűen csak békésen elválni. Azonnali hatállyal mondj fel, a munkáltató dönti el, hogy eltekint-e a felmondási időtől (általában 30 nap).

Ha le kell töltened, akkor pedig figyelni a hibákra, károkozásra. Véletlenül se legyen ilyen.

Ha lesz, akkor is tök mindegy egyébként, ha nincs róla jegyzőkönyv, amiben elismered a károkozást, akkor pereskedhet, bizonyítéka nincs, semmi nincs a kezében amivel rád bizonyíthatja... Hülye lennék fizetni.

Megírod a felmondásod, besétálsz hozzá, átadod neki és elmondod, hogy úgy döntöttél máshol próbálod meg kamatoztatni a tudásod, így a mai nappal felmondasz.

2016. aug. 12. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!