Sikerült már felidegesítened a főnököd?
Mivel?
Vagy inkább mindent ráhagysz, nem kötekedsz, figyelsz rá, hogy ne idegesítsd?
sikerült.
Pénteken 14ig szól a munkaidőnk.. 13:55kor közölte, hogy el kellene menni valahova (külsős helyszín kb 30km re a telephelytől) 10 perces munkára.... na itt már húztam a számat.
Visszaértünk 15:30ra.. 15:55kor jön, hogy "na srácok mára ennyi, holnap 6 kor találkozunk" ... Én meg beszóltam neki, hogy "velem aztán biztos nem. Nincs az a pénz, hogy én szombaton reggel 6 kor felkeljek és még be is jöjjek dolgozni"
erre lenyomta a sablon főnök hisztit, hogy a cég érdeke, meg nem fontos itt dolgozni, stb, stb stb.
mondom, "akkor írd már meg a felmondásom és itt se vagyok."
Természetesen nem tette meg.. de utána 3 hétig nem is beszéltem vele, csak a nagyon minimálisat. Életem legszebb munkában töltött 3 hete volt. Szinte örömmel jártam be dolgozni.
Sikerült már, de nem tudnám megmondani, hogy mivel. Sokszor amikor hőbörgött nekem, akkor általában más volt a kiváltó oka, én csak feltettem az i-re a pontot.
Olyankor ha úgy érzem igaza van (elég ritkán amúgy), akkor ráhagyom, ha pedig nincs, akkor vissza szoktam pofázni és nem szólok utána hozzá. De amúgy nem jellemző...
Most pedig, hogy már a felmondási időmet töltöm, abszolút le fogom szarni, hogy mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!