Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Két kisgyermekem eltartása...

Két kisgyermekem eltartása szempontjából fontos megőriznem a munkahelyem, a főnökömtől minden kolléga retteg, nekem sikerült egy pánikrohamot is produkálnom miután róla álmodtam, mit tehetek?

Figyelt kérdés

A munka mindenképp kell, sokat tanultam érte, hogy ezt csinálhassam!

Ha éppen olyan hangulata van a főnöknek akkor megaláz azon emberek előtt ügyfelek előtt akikkel kapcsolatos a munkám, ezt teszi mindenkivel rajtam kívül is.

Közalkalmazotti státuszról van szó.

Főnökömnek indulatkezelési problémái vannak, de az ő felette állókkal negédesen, kedvesen beszél mindig.

2015. júl. 5. 19:52
 1/2 A kérdező kommentje:
Nem kezdő vagyok 16 éve dolgozom, egy cégen belül.
2015. júl. 5. 19:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs hr-es a cégnél? Lehet,hogy hülyeséget mondok,de szerintem oda kellene fordulnod, ott kötelességük kezelni a dolgozók problémáit (lehetőleg diszkréten),hogy hatékonyabban dolgozzanak. Ok nélkül meg nem rúghatnak ki,emiatt ne hajszold pánikrohamba magad...és a főnöknek rossz napja van,az nem állja meg a helyét indokként,ezen ne aggódj. Ugat,mert valószínűleg régebben vele bántak így,vagy a családjában jelenleg is így bánnak vele,ezért frusztrált és rajtatok vezeti le, ne hagyjátok magatokat,szóljatok valakinek,akinek van jogköre beavatkozni.
2015. júl. 5. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!