Miben menjek fodrász állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Még sosem voltam állásinterjún, most fejeztem be a sulit és ma hívtak, hogy menjek be.
Nem tudom mit vegyek fel, eddig egy farmert vettem fel meg egy világoskék inget. Farmer tornacipőm van még.
Ezek jók lesznek?
2016. júl. 15. 12:11
1/5 anonim válasza:
Azért számít, hogy valami luxus fodrászat ahol 2 centi vágásért elkérnek 15ezret, vagy egy biohair...
2/5 anonim válasza:
Nézd meg, hogy a dolgozók miben vannak munkaidőben és abból következtethetsz.
3/5 anonim válasza:
Parókában. Főleg ha egy parókiában a fodrászat, kopasz papoknak.
4/5 anonim válasza:
Hát én a farmer tornacipőt cserélném valami elegánsabb cipőre, de amúgy egy szebb farmer meg egy ing elég lesz.
5/5 anonim válasza:
Fehér jó fazonú nadrágban v. farmerban és egy színes/mintás topban, szintén fehér cipőben (ami lehet sportos v. nőies is). Ha fehér nadrágod, cipőd kifogástalan tisztaságú, az az igényességedet jelzi, ami fontos itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!