Mennyire általános az, hogy ha egy dolgozótól meg akarnak szabadulni, akkor elkezdik piszkálni?
Semennyire. Nem azért piszkálnak, mert meg akarnak tőled szabadulni, hanem mert ilyen szemetek.
"Az okokat nem írhatom le, hogy miért."
Ez egy szabad ország, csak el szabad mondanod az piszkálásod okát. Ha nem szabadna, akkor minek lenne itt ez a kategória?
Jó kérdés. Engem egy helyen kb. az elejétől fogva piszkáltak. Aztán volt olyan, hogy felmondtak nekem, na gondoltam végre kibökték, hogy nem kellek. Másnap visszahívtak. Utána egy darabig csönd volt, de az a maximális, ami meg azért lett gyanús, hogy mi ez a hírzárlat. Akkor én kezdtem el piszkálni őket, abban az értelemben, hogy próbáltam elérni, hogy ne legyen ennyire minimális a kommunikáció. Most ott tartunk, hogy én mondtam fel, mert ugyanott tartunk ahol a legelején.
Illetve mióta felmondtam ismét a csönd jellemző, de most már úgyis csak pár nap van hátra.
3-as vagyok.
Szóval én is azt hittem azért csinálják, mert ki akarnak dobni, de mégis visszahívtak egyszer.
Tök ellentmondásos, mert ők kezdeményezték, hogy fel akarnak nekem mondani.
Nem biztos, de lehet hogy egyszerűen ennyire szivatják az embert, hogy véletlenül se érezd magad jól, hogy tudjad ki a főnök. Tök gáz.
Én ezért hagyom ott őket, nekem ez nem kell, ettől nem fogok jobban dolgozni. Sőt.
3-as vagyok.
Engem szerintem azért piszkáltak, mert önálló vagyok és nem hagyom magam hülyíteni. Nem úgy táncolok, ahogy fütyülnek, pedig szerintem a munkámmal meg lehetnek elégedve, bár úgy állítják be hogy milyen sz@r vagyok. Akik a cégnél ugyanazt csinálják mint én pont ugyanilyen eredménnyel végzik, dehát valamilyen indokot kellett keresni a piszkáláshoz.
"Mennyire általános az, hogy ha egy dolgozótól meg akarnak szabadulni, akkor elkezdik piszkálni?"
Magyarországon ez teljesen általános. Más normálisabb helyeken nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!