Mit tehetek? Nemrég költöztem ide. A szomszédban egy család van, ahol apuci délután 4 től este fél nyolcig gitározik és énekel a gyerekekkel. Baromira idegesítő. Van valami jogi dolog amivel meg lehet szabadulni tőlük?
Nem hiszem, hogy meg tudod őket változtatni.
- költözz el (neked csak albérlet)
- megvárod, amíg megnőnek a gyerekek és nem énekelnek már :)
- Nem csinálnak semmit csak egész délután énekelnek??? Ez elég fura.
- aludj füldugóval
- a többi szomszédot nem zavarja? Akik alattuk, felettük laknak?
- mi a ház házirendje? Beszéltél a közös képviselővel?
Nálam zongoráznak a szomszédban. Tényleg idegesítő, ha pihenni akarsz.
Mondjuk én délután nem alszom. Meg ha átmegyek a másik szobába, akkor nem lehet úgy hallani.
Egyrészt ne nagymagyarozz, rendkívül visszataszító, prosztó dolog.
Másrészt téged is megillet a pihenéshez való jog, amit tudsz érvényesíteni: a jegyzőhöz fordulhatsz, de akár rendőrt is hívhatsz, mert indokolatlanul nem zajonghatnak még akkor sem, ha kórusnak hiszik magukat.
Pedig ez nem csendháborítás, hiszen délutántól kezdik, és este 8 előtt már nem csinálják. Ez ellen semmit nem tehetsz. Te neked ilyen szomszédjaid vannak. Ha mondjuk este 8-tól hajnali 4-ig csinálnák na akkor csendháborítás. De így nem.
Én megértem, hogy dühöngsz, és eleged van, de napközben végül is joguk van énekelni.
Csak egy kis vigasz. Az én szomszédaim két család. Egy nagy lakást, két családnak adtak ki. Fent laknak 6-an 3 gyerekkel. Reggel 7 órától (nem vicc) este 9 óráig a gyerekek nem tudnak másképp játszani csak visítva rohangálni fel-le a lépcsőn. Ahogy a torkukon kifér.
Este 11 óra tájban az alsó lakó ahol egy részeg család él kezdi az ordibálást, és a tányérdobálásokat. Ez hetente 4 alkalommal előfordul. Csak az éjszakai csendháborításra jönnek ki. Nappal a gyerekek ordibálhatnak. Szóval te még szerencsés is vagy..
Istenem,hát az ilyen helyeket ott kell hagyni a francba!
És akkor még ezt akarod megvenni?
Nem értem,mit kell ezen variálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!