Mit tehetek? Nemrég költöztem ide. A szomszédban egy család van, ahol apuci délután 4 től este fél nyolcig gitározik és énekel a gyerekekkel. Baromira idegesítő. Van valami jogi dolog amivel meg lehet szabadulni tőlük?
Figyelt kérdés
Én jelenleg bérlem a lakást az államtól, de meg szeretném majd vásárolni, de sajnos jelenleg nem adnak el panelokat. Az övék sajnos örök lakás, azonban hallottam már olyat hogy kirakták öröklakásból is azokat akik zajongtak. A másik szomszéd egy idős néni, neki semmi baja velük, sőt még húzta is az arcát amikor mondtam hogy mi a problémám, de azt NE felejtsük el hogy tök süket. fülhallgatója van. tehát ő nem hall és emiatt nem is tudok számítani rá. viszont ez egy nagyon kellemetlen és komoly probléma, mivel sokszor érek haza hulla fáradtan 12 órából, és nem akarom a micimackótól kezdve az összes idegesítő ovis dal hamis gyerek vocallal hallgatni. vasárnap még rosszabb mert ilyenkor már most is megy a zene meg a "vidámság". én egy 35 éves férfi vagyok, aki halálra dolgozza magát a héten és csak pihenni szeretnék itthon! Próbáltam a papával beszélni, de kb 2x akkora mint én, és láttam rajta hogy idegesíti amit mondok neki, így nem mertem inkább. nem romák de akkor is ilyen "nagymagyar" félék. valaki tud nekem segíteni??? akár pénzt is adnék valakinek hogy segítsen csitítani őket.2015. aug. 2. 12:35
11/12 anonim válasza:
Megoldás: hangszigetelni kell a falakat és nyílászárókat. Pl. szekrénysor is nagyon sokat visszafog, de ha tojástartókat ragasztgatsz a falra az tökéletesen elnyeli a nemkívánatos zajokat.
12/12 anonim válasza:
A csendháborításnak nincs időbeli határai, tehát nappal is megvalósulhat. (Múltkor a mi egyik szomszédunk házibulit tartott, Kis Grófót bömböltetve, közben részegen kiabálva. Kihívtam a rendőröket, kijöttek kb. 30-40 perc múlva, aztán érdekes mód megtalálták a hangerőt szabályzó gombot... Azóta nem is filózok, hogy szóljak-e vagy ne. Vannak bizonyos együttélési szabályokat, amiket illik betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!