Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is gyomorideggel jár be...

Más is gyomorideggel jár be dolgozni?

Figyelt kérdés

Új munkahelyem van egy hónapja,de nagyon utálom!

Minden nap erőszakkal veszem rá magam hogy bemenjek.

Errefelé nincs munkalehetőség,örülnöm kellene hogy dolgozhatok,de utálatos emberek közt kell lennem 12 órában.

Más ezt hogy viseli?

2016. jún. 15. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, szerencsére csak 3 hónapig tartott. A főnök meg volt elégedve a munkámmal, de a munkatársaim nem fogadtak be, és a főnök csak úgy tudta feloldani a helyzetet, hogy engem bocsátott el, mivel a többiek régebben dolgoztak ott.

Aki legjobban utált, sokszor piált munkaidő alatt meg aludt, ő még is maradt.

Azóta már kihevertem a dolgot, de nem sikerült munkát találnom. Van szakmám, sőt két diplomám is...

Neked azt tudom mondani, hogy próbálj másik helyet nézni, mer rámegy az egészséged. Nekem a legutolsó munkahelyi élmények és az azt követő hosszú munkanélküliség miatt idegrendszeri problémáim lettek, pontosabban a migrén egy ritka formája alakult ki nálam.

2016. jún. 17. 19:50
 12/13 anonim ***** válasza:
A mostani ilyen. Amíg muszáj itt maradok, de utána húzok a francba.
2016. jún. 20. 08:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, én is gyomorideggel járok be dolgozni. Mert undok a kolléganőm, meg ráadásul alapvetően különbözöm ettől a társaságtól, nem tudok beilleszkedni. Úgy érzem itt magam, mintha a Holdról jöttem volna.
2016. jún. 20. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!