Más is gyomorideggel jár be dolgozni?
Új munkahelyem van egy hónapja,de nagyon utálom!
Minden nap erőszakkal veszem rá magam hogy bemenjek.
Errefelé nincs munkalehetőség,örülnöm kellene hogy dolgozhatok,de utálatos emberek közt kell lennem 12 órában.
Más ezt hogy viseli?
Egy boltban dolgozom,rengeteg vásárló van,és persze közöttük is van elviselhetetlen.A főnök szerint mindig a vevőnek van igaza,tehát MINDENHEZ jópofát kell vágni.
A kollégák pletykálnak,áskálódnak,kötözködnek.Attól félek egyszer elborul az agyam,megütöm valamelyiket.
Pedig türelmes ember vagyok, de ezt már nem birom.
Jaj, sajnálom, sajnos én is ugyanígy voltam. :/
Szerencsére csak 2 hétig, bár akkor én is nagyon féltem, mi lesz utána, de esküszöm, vagy 3 hónapnak tűnt legalább az a 2 hét. :D
És igen, én is türelmes vagyok, de az x.dik alkalom után amikor olyan jelentéktelen dolog miatt kezdett el lecseszni és előadást tartani, ráadásul olyan drámai hangon, mintha legalább a kasszát számoltam volna el és 20.000 hiány lett volna, (ehelyett egyébként csak egy másik terméket emeltem le a polcról, amit amúgy 2 db perc alatt korrigáltam is(!), ami már nálam is abszurd volt, az én kedvességem is elmúlt.
Én sajnos mindig is nehezen viseltem, ha a légkör stresszes és áskálódó, kétszínű.
Két ilyen volt, mert sajnos most nemrég is megszívtam eggyel és engem akartak használni arra, hogy úgy beszélhessenek mint egy kutyával és retardálttal, hát mondom, kösz nem, én ott hagytam.
Bár itt valamivel könnyebb mást találni, tényleg nehéz...
* jav: Két ilyen eset is volt, mert sajnos most nemrég is megszívtam eggyel
* és úgy beszélhessenek velem, mint..
Kedves 3-as!Egy hónapja jöttem haza a dunántúlról!Amit kerestem elment albérletre,itthon meg van saját házam.
Bejártam már az egész országot,nem topogok egyhelyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!