Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is gyomorideggel jár be...

Más is gyomorideggel jár be dolgozni?

Figyelt kérdés

Új munkahelyem van egy hónapja,de nagyon utálom!

Minden nap erőszakkal veszem rá magam hogy bemenjek.

Errefelé nincs munkalehetőség,örülnöm kellene hogy dolgozhatok,de utálatos emberek közt kell lennem 12 órában.

Más ezt hogy viseli?

2016. jún. 15. 18:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló.Bár a kollégáimat megszoktam, ők még egész tűrhetők.A főnök egy elmebeteg vadbarom.De tudom hogy valamilyen szinten minden munkahely szar.Ezt most csak azért tűröm, mert a fizetés viszonylag normális.De szeretnék vagy vállalkozó, vagy vállalkozó feleség lenni, nekem a több órás kényszer bezártság idiótákkal és rabszolga életmód éhbérért nem való.
2016. jún. 15. 18:55
 2/13 A kérdező kommentje:

Egy boltban dolgozom,rengeteg vásárló van,és persze közöttük is van elviselhetetlen.A főnök szerint mindig a vevőnek van igaza,tehát MINDENHEZ jópofát kell vágni.

A kollégák pletykálnak,áskálódnak,kötözködnek.Attól félek egyszer elborul az agyam,megütöm valamelyiket.

Pedig türelmes ember vagyok, de ezt már nem birom.

2016. jún. 15. 19:16
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
2 napig úgy jártam, aztán otthagytam. Már egy csomó munkahellyel voltam így. Olyan meg nincs hogy nincs munkalehetőség. Ha épp a közeledben nincs hát költözz oda ahol találsz. Nem kötelező egy helyben topogni, ahol ráadásul szar is.
2016. jún. 15. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Régi munkahelyem van, ami közepesen feszkós alapból. Nemrég bekattant az egyik munkatársunk és folyamatosan gyártja a feszkót. A bánatnak van kedve így bemenni ezek után, így a gyomorideg megvan a nap végéig.
2016. jún. 15. 21:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, sajnálom, sajnos én is ugyanígy voltam. :/

Szerencsére csak 2 hétig, bár akkor én is nagyon féltem, mi lesz utána, de esküszöm, vagy 3 hónapnak tűnt legalább az a 2 hét. :D

És igen, én is türelmes vagyok, de az x.dik alkalom után amikor olyan jelentéktelen dolog miatt kezdett el lecseszni és előadást tartani, ráadásul olyan drámai hangon, mintha legalább a kasszát számoltam volna el és 20.000 hiány lett volna, (ehelyett egyébként csak egy másik terméket emeltem le a polcról, amit amúgy 2 db perc alatt korrigáltam is(!), ami már nálam is abszurd volt, az én kedvességem is elmúlt.

Én sajnos mindig is nehezen viseltem, ha a légkör stresszes és áskálódó, kétszínű.

Két ilyen volt, mert sajnos most nemrég is megszívtam eggyel és engem akartak használni arra, hogy úgy beszélhessenek mint egy kutyával és retardálttal, hát mondom, kösz nem, én ott hagytam.

Bár itt valamivel könnyebb mást találni, tényleg nehéz...

2016. jún. 15. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:

* jav: Két ilyen eset is volt, mert sajnos most nemrég is megszívtam eggyel

* és úgy beszélhessenek velem, mint..

2016. jún. 15. 22:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kolléganőm, később főnök feleség. Aki unalmaban és féltékenységeben engem pecezett ki. Na az kemény időszak volt. Konkrétan össze vissza hazudozott rólam. Szóval jah, vannak ám gázos munkahelyek.
2016. jún. 15. 22:29
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as!Egy hónapja jöttem haza a dunántúlról!Amit kerestem elment albérletre,itthon meg van saját házam.

Bejártam már az egész országot,nem topogok egyhelyben!

2016. jún. 16. 04:24
 9/13 anonim ***** válasza:
A mostani munkahelyemre hála égnek nem így megyek be, de az előző nekem is ilyen volt. Már munkába menet szó szerint remegtem, rosszul voltam, kiállhatatlanok voltak a munkatársaim és kiközösítettek, egész nap számoltam vissza a perceket, mikor szabadulok. Aztán hazafele is remegve, sírva mentem. Minden napom ezzel telt meg azzal, hogy próbáljak valamit kitalálni, hogy mivel tudom megbosszulni a gonoszságukat, de végül hamarabb elérték, hogy kirúgjon a főnök, mielőtt bármit kitalálhattam volna. Ez először rosszul érintett, mert a munkámmal nem volt semmi gond, csak a közösség nem fogadott be, de utólag áldom az eget, hogy elküldtek, mert úgyis gyűlöltem oda járni. A mostani munkahelyemen meg csak 2 ember van, aki gonosz, az összes többi jófej és segítőkész. Itt be tudtam illeszkedni és már egész jól érzem magam. :)
2016. jún. 16. 18:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Voltam így ott kell hagyni, komolyan beszélek nekem úgy ráment volna már az egészségemre, hogy kórház lett volna belőle.
2016. jún. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!