Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Te mit értél el 25 éves korodra?

Te mit értél el 25 éves korodra?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem de egyik napról a másikra igy elkezdett kattogni az agyam hogy hoppá kislány 25 leszel,és nem tudom hogy lehet hogy szinte tegnap 22 vagy most meg eltelt 3 év és nem értem el semmit azt hittem Ennyi idős koromra lesz valami biztos pont vagy valami de semmi egy nagy kalap.
2016. máj. 29. 14:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

25 évesen én voltam a george clooney seggdublőre a titanic második részében, és katanón állapotba spangliztam magam nap, mint nap

most 45 évesen a george clooney heredublőre vagyok, de már legalább masszívan iszom is

2016. jún. 25. 00:46
 22/23 anonim ***** válasza:
semmit, szüleimmel élek, nem dolgozom csak néha és pszichiáterhez járok. Van 3 szakmám + érettségi de nem dolgozom bennük pedig már próbáltam és semmi.
2016. jún. 25. 20:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Van egy szakmám,abban dolgozom Igazságügyi alkalmazottként már 3 éve..mellette levelezőn egyetemre járok a jogász szakra.

5 éves párkapcsolatom van, most tervezzünk babaproject-et :)

Illetve van egy közös házunk,aminek a fele hitel.

Ennyit értem el. Soha nem segített senki,szegény családból származom. Én leszek az első diplomás :)

2016. szept. 7. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!