Te mit értél el 25 éves korodra?
25 éves koromba, a Kelet pu. előtt csöveztem.
Talán jobb is volt mint most. Akkor még lakcímem sem volt. Most meg kétnaponta jön valamilyen csekk. SMS-ek, hogy már megint emeltek le a számláról.
Rosszul állsz hozzá a dolgokhoz.
Nem mindegy, hogy a csóróságba születtél bele, vagy mindig mindent megkaptál a szüleidtől.
Magadhoz mérten gondolkodj.
Honnan indultál?
Utána meg, hogy mik a terveid?
Nem biztos, hogy ami másnak olyan nagy cucc, az neked is az lesz.
Lehet, hogy valakinek minden álma egy saját gyerek, valaki meg soha nem akar babát. (most csak írtam valamit)
semmit. mióta kijöttem a suliból, azóta céltalan az életem. Ott legalább volt egy cél, hogy év végén ne bukj meg, vizsgázz le, szerezz jobb jegyeket. Azóta nincs. Munkahelyről munkahelyre vándorlok, sz@abbnál sz@rarbb fizetésért, meg bánásmódért. Ami jó hely lett volna, az is elsz@ródott.
Nem tudom mi a kiút belőle.
1-2 hónapja töltöttem be a 25-öt én is, és én is ezen gondolkodtam.
Azóta el is kezdtem indulni másfelé, amerre eredetileg indulni szerettem volna, csak nem sikerült.
Most épp kifelé egy nem megbecsült, hálátlan munkakörből, ami ráadásul szar fizetéssel dukál és félretenni albi mellett lehetetlen. :/
A napokban viszont 2 interjú, nagyon remélem, hogy összejön és hogy jó lesz. (Jobb munkakör, jobb fizetés és hasznosabbnak is érezném magam)
Én szegény családba születtem és minden lassan és nehezen megy/ment, de a fontos akkor is, hogy haladj, nem baj, ha lassan.
25L
Semmit, de legalább már bejártam a fél világot :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!