Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen szeretnél lenni idős...

Milyen szeretnél lenni idős korodra?

Figyelt kérdés
Mit szeretnél addigra elérni/megtapasztalni, kik vegyenek körül, lennének-e unokáid, stb.

2016. márc. 25. 14:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én idős koromra hivatásos break táncos (b-girl) akarok lenni , most munkám miatt nem tudok magamra szánni időt,de megfogattam idős koromra az leszek.

25/L

2016. márc. 25. 14:27
 2/11 Nyugodt Teknos ***** válasza:
55%
Sok unokám legyen és egészséges pletykás nyugdíjas vénasszony... olyan akit szidnak az emberek a pletyka miatt
2016. márc. 25. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Haha! Fiatal szeretnék lenni. Már idős vagyok, megdolgoztam érte. A fiatalságot ajándékba kaptam. Nem lehetne esetleg újra?
2016. márc. 25. 14:48
 4/11 Quatermain ***** válasza:
91%
Addigra szeretnék maradandót alkotni történelmi szinten és szeretném azt írni az életrajzomba a foglalkozáshoz, hogy politikus és forradalmár. Más országok vezetői, közszereplők vennének körül. Gyakran megfordulnék a nép közelében is, hogy lássák velük vagyok és mindent megteszek a értük. Szeretném látni, hogy nem kényszerből meg pénzért tapsolnak, hanem tiszteletből és hálából, és az érzést átélni, hogy én vagyok az egyetlen olyan vezető, aki elérte mindezt. Az unokák már nem rajtam múlna, de szeretném őket, ha lennének. Ilyen jövőt képzelek el és szeretnék, másmilyet nem, mert akkor nem lenne értelme sem a céljaimnak, sem az életemnek. Összefoglalva én nem magamért akarok élni és munkálkodni, hanem a magyar nemzetért valamint a népért.
2016. márc. 25. 14:50
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Pont olyan mint most:) Sem munka, sem kötelezettség. Elvagyok mint polcon a befőtt:)
2016. márc. 25. 14:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem számít se unoka se pénz ,hírnév meg főleg nem , csak hogy ne legyek ráutalva másra,szóval ne vegetálgassak évekig miközben ágytálaz valami nővérke meg ne legyek szenilis hülye,vagy alig botorkáló élőholt.
2016. márc. 25. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, lesz-e unokám, s írhatnék kisregényt, de inkább a jelenlegi motivációmat írom. A kortársaim zöménél lényegesen izmosabb, egészségesebb és fiatalosabb akarok majd lenni, ez szerintem nem nagy cél, de fontos. Testépíteni akarok, hegyet mászni (nem sziklamászni azért, bár ki tudja?) meg ilyenek.

Addigra nagyjából meg akarok tudni rajzolni, összeszedni némi pénzt, mert most semmi nincs, csak egy ház... A párom elég tuti, hogy velem lesz, jobb annál a védangyalom, hogy hagyja meghalni, máshogy pedig el nem hagyjuk egymást s ez nem naiv optimizmus, csak emberismeret.

A jövő tuti érdekes lesz, már az elmúlt évtizedekben mennyit fejlődött a technika :D Nagyon érdekelni fog a jövő is.

A csodálatos koponyagyűjteményem vegyen körül. Faragott kőkoponyák, egy egész realisztikus koponya Kutna Horából, sok állatkoponya... Ebből egyelőre csak az utóbbi képviselteti magát bár darabbal, de tudom, hogy duzzasszam fel a számot, ha lesz pénzem...

De ez már nem tuti, hogy sokakat érdekel.

Sok hobbim van, sok álmom, sok tervem.

Azért persze a barátok és leszármazottak is fontosak, remélem, lesznek.

2016. márc. 25. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Időskoron amúgy 80-120 éves kort értek. 120 évesen majd elgondolkodom, hova tova, de alapvetően szeretnék rekordot dönteni.
2016. márc. 25. 15:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem más, mint most. Egészséges, szenvedéstől mentes állapotban. Ne vegyen körül senki, az a bár barát elég, ha néha mellettem van, de semmiképpen sem körülöttem. Unokáim nem lesznek, minthogy gyerekem sem. A csendes alkotói magányt szeretem.
2016. márc. 25. 18:06
 10/11 Lebannen válasza:
Én olyan akarok lenni, mint Chuck Norris.
2016. ápr. 15. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!