Milyen szeretnél lenni idős korodra?
Én idős koromra hivatásos break táncos (b-girl) akarok lenni , most munkám miatt nem tudok magamra szánni időt,de megfogattam idős koromra az leszek.
25/L
Nem tudom, lesz-e unokám, s írhatnék kisregényt, de inkább a jelenlegi motivációmat írom. A kortársaim zöménél lényegesen izmosabb, egészségesebb és fiatalosabb akarok majd lenni, ez szerintem nem nagy cél, de fontos. Testépíteni akarok, hegyet mászni (nem sziklamászni azért, bár ki tudja?) meg ilyenek.
Addigra nagyjából meg akarok tudni rajzolni, összeszedni némi pénzt, mert most semmi nincs, csak egy ház... A párom elég tuti, hogy velem lesz, jobb annál a védangyalom, hogy hagyja meghalni, máshogy pedig el nem hagyjuk egymást s ez nem naiv optimizmus, csak emberismeret.
A jövő tuti érdekes lesz, már az elmúlt évtizedekben mennyit fejlődött a technika :D Nagyon érdekelni fog a jövő is.
A csodálatos koponyagyűjteményem vegyen körül. Faragott kőkoponyák, egy egész realisztikus koponya Kutna Horából, sok állatkoponya... Ebből egyelőre csak az utóbbi képviselteti magát bár darabbal, de tudom, hogy duzzasszam fel a számot, ha lesz pénzem...
De ez már nem tuti, hogy sokakat érdekel.
Sok hobbim van, sok álmom, sok tervem.
Azért persze a barátok és leszármazottak is fontosak, remélem, lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!