Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Te mit értél el 25 éves korodra?

Te mit értél el 25 éves korodra?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem de egyik napról a másikra igy elkezdett kattogni az agyam hogy hoppá kislány 25 leszel,és nem tudom hogy lehet hogy szinte tegnap 22 vagy most meg eltelt 3 év és nem értem el semmit azt hittem Ennyi idős koromra lesz valami biztos pont vagy valami de semmi egy nagy kalap.
2016. máj. 29. 14:09
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

most 36 vagyok.

25 evesen volt munkam, hazam (nem vettem, nagytatatol kaptam, masert mindenert megkuzdotem az eletben),

jol kerestem, voltak terveim..

es aztan meg 30 evesen belementem egy hulye 6 eves kapcsolatba, az anyam meg elvalt es hozzam koltozot.

ez mint ugy visszavagot, hogy csak most kezdek ujra jo iranyba menni, 25 evesen tobb mindenem volt meg jobban altam mint most.

de..ha nem sajnaltatod magad azon h nincs, igyekszel, probalkozol stb...BIZTOSAN lesz par ev mulva valamid az eletben.

es mindig magadra tamaszkodj, ne halgass azokra akik tul peszimistak mert nagyon el tudjak venni az embernek a kedvit atol a keves jotol is amije van neki.

2016. máj. 29. 20:53
 12/23 anonim ***** válasza:
Dolgoztam majd visszamentem suliba, mert külföldre mentünk és kint a szakmám semmit nem ért. Akkor voltam másodéves a fősulin. Visszagondolva elég butus és gyerekes voltam, kicsit szégyellem is, hogy nem nőt be korábban a fejem lágya. Végül mikor diploma után elkezdtem dolgozni, akkor kezdett el rendbe jönni az életem.
2016. máj. 29. 21:32
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

25 vagyok. Van egy jól fizető munkám, az első diplomás vagyok a családban, és teljesen önálló. Van spórolt pénzem, meg egy stabil kapcsolatom. Kocsim nincs, és egyelőre saját lakás se, de dolgozok rajta. Én totál nulláról indultam, ahhoz képest szerintem nem rossz eredmény.

25L

2016. máj. 31. 01:15
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

Van két diplomám, jól fizető állásom vezetői székben, amivel különböző juttatások járnak, mint pl. céges autó. A köz véleménye szerint pofátlanul fiatal vagyok ehhez.

Saját lábamon állok, van félretett pénzem, képes vagyok fizetni a lakhatásom és a megélhetésemet. Innen viszont úgy érzem nehezen mozdulok.

A magánéletem katasztrófa, nincs kihez hazamennem, egyedül pedig úgyérzem nem halad az életem egyről a kettőre. Egyedül csak úgy fogok saját lakásra szert tenni, ha egy életre eladósítom magam.

Őszintén szólva én azon gondolkodom rengeteget, hogy hogy lehet, hogy a szakmai életem ennyire összejött, viszont a hátterem nulla. Én hajlandó lennék lejjebb adni, ha a magánéletem a vágyott egyensúlyba billenne. Nálam így mutatkozott meg, hogy sokkal fontosabb egy szerető társ, mint a jómódú élet. Persze igazán szerencsés, ha valakinek ez a kettő együtt jár.

2016. jún. 5. 17:33
 15/23 anonim ***** válasza:
23%

Anyám 15 éves koromban kirakott az utcára. Most 24 vagyok. Azota összehoztam magamnak mindent amiről egy ember álmodik. Havi egymilliot megkerestem...autók,lakás,pénz...mindenem megvolt. Kb fél éve mindenem eladtam és elajándékoztam. Jelenleg járom a világot 1 forint nélkűl.

Ennél jobbat jelenleg nem tudnék elképzelni.

2016. jún. 5. 20:47
 16/23 anonim ***** válasza:

31F

Szüleimnek van egy külön lakása úgyhogy külön élek.

Érettségi után szereztem okj-t számítógép kezelésből és parképítő/parkfenntartásból. (szüleim cégéhez kellett)

Fizika szakra jártam több évig eredménytelenül, mert jelentkezéskor olyan kép élt bennem róla h az vmi nagyon gyakorlatias szak, ehhez képest nagyon kevés laborgyakorlat volt, és engem csak azok érdekeltek. Végül átmentem mérnők szakra ami egy fokkal gyakorlatiasabb, persze ott is bukdácsolok. :S

Na de most aztán bedobom magam, 2 hónapig dolgozok Londonban, anyagilag és nyelvtanulásilag mindenképpen megéri még asztalleszedőként is, ingyen kaja, jó fizetés stb. Ősztől megpróbálok jobb tanuló lenni, perzse nyilván nem vagyok meggyőző :D.

Tesóm már kint van egy ideje és napi 76000-et keres rokkantgondozással, vagyis kb. 2,5 nap alatt annyit keres mint az én féléves tandíjam.

2016. jún. 13. 17:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Én 23 éves koromra szerintem lassan idegbeteg leszek...szóval inkább nem szólok semmit! Persze pár dolgot én is is elértem jogsi suli stb ilyen dolgok..de mit is szeretnénk? millókat f*zt millárdokat ezért nem érünk el semmit:D..nyugodjál meg alakulnak a dolgok, főleg ha már te is a részese leszel!
2016. jún. 13. 18:42
 18/23 anonim ***** válasza:
előző előtti vagyok, 25 évese szintén külön éltem a meglévő külön lakásnak köszönhetően volt a 2 okj-m meg jogsim és lehúzós diákmunkát csináltam többek közt műanyaggyárban, a -30 fokos fagyasztóházi munkát nem vállaltam be, azon kívül szüleim cégénél segítettem
2016. jún. 13. 22:39
 19/23 anonim válasza:
21 vagyok, orvosi egyetemre járok, volt már festménykiállításom, írásom és grafikám is megjelent már újságban és könyvben, több nemzetközi sportversenyen nyertem, megtaláltam azt, akivel szeretnék családot alapítani. Ez mind gyönyörűen hangzik, de ha tudnád, miken mentem és megyek át, nem akarnál a helyemben lenni.
2016. jún. 24. 10:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Orvosi egyetem nincs, csak Orvostudományi kar, még ezt sem tudod pedig odajársz? Érdekes.. :-)
2016. jún. 24. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!