Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Feladnád a biztos munkádat ezért?

Feladnád a biztos munkádat ezért?

Figyelt kérdés

Az állásom biztos (amennyire csak manapság lehet), nyugodt, kényelmes, már majdnem az unalmas kategória. Itt van a szülővárosomban, közel hozzám, gyalog is 15 perc alatt ott vagyok. Kapcsolódik a végzettségemhez, de szakmai előrelépésre nincs lehetőség. A fizetés sem túl jó, de meg lehet élni belőle szűkösen. Egy pár barátom most összefogott, és eldöntötték Pestre költöznek, kivesznek egy albit, és ott keresnek munkát. Engem is hívtak magukkal, és nem tudom hogy belevágjak-e a dologba. Szívem szerint mennék, de az eszem azt mondja a mai világban butaság felmondani, és csak úgy belevágni a nagyvilágba. Mi lesz ha csak még rosszabb munkát találok? Vagy esetleg semmilyet? Ráadásul már 25 éves vagyok, nem ilyenkor kellene már elkezdenem "kalandozni".

Mit csinálnátok a helyemben? Szerintetek butaság lenne belevágni?

2016. máj. 10. 18:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nincs olyan végzettségem, amire érdemes ennyit várni sajnos. Logisztikát tanultam, de nincs egyetemi diplomám, csak egy OKJ. Ez a másik, amitől tartok, hogy ilyen végzettséggel nem biztos, hogy alkalmaznak máshol ebben a munkakörben. Másrészt a fizu itt sem sokkal jobb, mintha árufeltöltő lennék mondjuk Pesten, úgyhogy anyagilag nem sokat veszíthetek.
2016. máj. 11. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!