Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Félsz, hogy elveszítheted a...

Félsz, hogy elveszítheted a munkádat?

Figyelt kérdés

Inkább eltűröd ha valami nem tetszik, mert félsz, hogy kiraknak?

Vagy nem érdekel, inkább fellázadsz?

2015. nov. 19. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Folyamatosan lázadok. Néha kénytelen vagyok kompromisszumot kötni, néha én nyerek. Emiatt nem rúgnának ki. Eléggé be vagyok már betonozva. Persze, ha hülyeséget csinánék, az engem se védene meg.
2015. nov. 19. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:

én nagyon élvezem a munkámat, igaz néha lazítok, mint most is :D de jó a munkahely, én ha elveszíteném a munkám akkor nem csak a pénz forrást veszíteném el, hanem egy elég jó helyet, mert itt jó a társaság, jó a hangulat, jó a munka...

de ha elveszíteném arra is van tervem, szóval nem akarom elveszíteni, nem félek, hogy elveszítem, de ha mégis bekövetkezne akkor sem lenne akkora tragédia :)

22F

2015. nov. 19. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Dolgozzál öreg, ne kérdéseket írogassál itt. Legalább azé a hatvanér dolgozzál már meg. Megmondtam neked, hogy csak a lötyi popsidba turkálsz, meg gyakorizol munka helyett?
2015. nov. 19. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem félnék ha lenne.

Semmitől se szabadfélni.

2015. nov. 19. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem félek, elég kicsi az esélye, hogy kirakjanak.
2015. nov. 19. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Durva lenne ha kirúgnának mert én vagyok a főnök.
2015. nov. 19. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Titkon minden reggel azt remélem, hogy másnap már nem kell bemennem. Ez így megy már minimum 1 éve.

1 csepp könnyet se ejtenék ha kitennének.

2015. nov. 19. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem félek, de nem is lázadok. Csak kompromisszumot kötök, nem félek a konfliktustól. Ha épp annyira rossz, hogy az idegeim mennek rá, akkor inkább a hid alja mint az..
2015. nov. 19. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Én lázadok,de tudod,egy fecske nem csinál nyarat.

Kilépek egy hét múlva.

A kollégák hiányozni fognak,bár most rájuk is haragszom,mert nem lehet velük összefogni.Csak a szájuk jár,de mikor lépni kellett volna,magamra hagytak.

2015. nov. 21. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!