Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet az hogy egy betegál...

Hogy lehet az hogy egy betegállományban levő dolgozó bejár a céges menzára ebédelni aztán hazamegy, mondván betegállományban van?

Figyelt kérdés

A sztori maga nem igényel bővebbet, hetek óta nem jár dolgozni, de minden nap bejön a céges menzára ebédelni. Aztán hazamegy, de még előtte odaböki: mert én beteg vagyok.

Hát marhára nem látszik, ha jönni menni tud, tán dolgozni is tudna nem?

Főleg hogy admin a melója.

Múltkor bevásárlásból jött két dögnagy szatyorral. Érdekes azt bírja de a munkát azt nem?

Hogy van ez?

2016. máj. 10. 12:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"aki nála magasabb pozícióban dolgozik+

Totál azonos a pozíció ezért is kell nekem (is) végeznem a melóját.

2016. máj. 10. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudjuk, mi a betegsége. Arra tudsz válaszolni?
2016. máj. 10. 14:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Halvány fogalmam sincs DE UGYE ITT a nagyon okosok már megválaszolták.

Mentális betegség.

Ugye tény: jönni menni tud kocogni joggingolni tud kétvállas áruhordást dögnagy szatyrokkal tud.

De akkor vajon leülni a gép elé és könyvelni azt nem tud?

vagy mely betegség akadályozhatja a szellemi munkában ami fizikai tevékenységben kocogás cipelés meg nem?

Mi lehet az a nagy betegség hadd tudjam már én is!

Mondjuk kétoldali munkaundor pl ilyen.

2016. máj. 10. 14:30
 14/17 A kérdező kommentje:

Ja köszönöm.

Naiv vagyok.

Privátban jött egy megoldás.

Kamu betegség mellette feketén meg dolgozik máshol.

Ez egy épkézláb magyarázat.

Itt kamu beteget jelent kapja a táppénzt 60% a semminél több másik helyen meg ezalatt feketén melózik saját zsebre.

Két helyről pénz és csak hazudni kell hozzá. Orvosi papír gondolom van, az meg hogy a többi kollega herlyette melózik inygen azt meg ő leszarja.

Mi ingyen ő meg két helyről szedi a pénzt.

Végre kjött vmi értelmes hozzászólás is.

De miért csak privátban?

2016. máj. 10. 14:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Csak aztán nehogy valaki elballagjon a tb-hez vizsgálatot kérve. Mondjuk én. Akkor aztán majd kiderül mentális beteg-e (vagy más beteg) Ha tényleg az semmi gond, de ha csak fal duma az egész, akkor majd lesz belőle tényleges mentális probléma, ha majd akár milliót meghaladóan is bírságolja őt a TB a navon keresztül.
2016. máj. 10. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
már megint ez a h.lye troll kérdező, a képzelt munkahelyén lévő képzelt beteg/nem bejáró kollégáról, aki felceszi a képzelt fizetést
2016. máj. 10. 21:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb kamukerdest irsz ki, elötte gondold at hogy hihetö legyen. Ugyanazt a kerdest teszed fel napi szinten csak picit mas hattersztorival...

De meg ha a munkahely toleralja is, hogy az illetö nincs jelen, amit tök logilatlan, mert a cegek altalaban gazdasagi alapon müködnek, de mindegy... Szoval tegyük fel, hogy a ceg elfogadja, hogy Juliska hivatalosan beteg, de gyakorlatilag meg nem, akkor melyik orvos igazolja ezt? Mert egy het, vagy kettö oke, de tartosan sajna nem megy, mert a tb fog kapalozni, hogy ök is szeretnek latni a nagybeteget.

Illetve tök mindegy, hogy te a sztoriban mezei melos vagy, vagy közepvezetö, neked a HR azonnal hozza bemutatasra Juliska orvosi papirjait. Esetlegesen a haziorvosnak vagy a tb-nek van belejentesi kötelezettsege feled.

Es persze te sosem szolhatsz, mert kirugnak, es 10.000 km-en belül egy masik munkahely sincs. Gondolom Magyarorszag valahol a Csendes ocean közepen (esetleg a Holdon) levö gyarmatan elsz, amiröl en müveletlen meg nem is hallottam.

Legyszi talalj ki valami hihetöbb sztorit, nagyon uncsi vagy. 💤

2016. máj. 11. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!