Hogy lehet az hogy egy betegállományban levő dolgozó bejár a céges menzára ebédelni aztán hazamegy, mondván betegállományban van?
A sztori maga nem igényel bővebbet, hetek óta nem jár dolgozni, de minden nap bejön a céges menzára ebédelni. Aztán hazamegy, de még előtte odaböki: mert én beteg vagyok.
Hát marhára nem látszik, ha jönni menni tud, tán dolgozni is tudna nem?
Főleg hogy admin a melója.
Múltkor bevásárlásból jött két dögnagy szatyorral. Érdekes azt bírja de a munkát azt nem?
Hogy van ez?
"aki nála magasabb pozícióban dolgozik+
Totál azonos a pozíció ezért is kell nekem (is) végeznem a melóját.
Halvány fogalmam sincs DE UGYE ITT a nagyon okosok már megválaszolták.
Mentális betegség.
Ugye tény: jönni menni tud kocogni joggingolni tud kétvállas áruhordást dögnagy szatyrokkal tud.
De akkor vajon leülni a gép elé és könyvelni azt nem tud?
vagy mely betegség akadályozhatja a szellemi munkában ami fizikai tevékenységben kocogás cipelés meg nem?
Mi lehet az a nagy betegség hadd tudjam már én is!
Mondjuk kétoldali munkaundor pl ilyen.
Ja köszönöm.
Naiv vagyok.
Privátban jött egy megoldás.
Kamu betegség mellette feketén meg dolgozik máshol.
Ez egy épkézláb magyarázat.
Itt kamu beteget jelent kapja a táppénzt 60% a semminél több másik helyen meg ezalatt feketén melózik saját zsebre.
Két helyről pénz és csak hazudni kell hozzá. Orvosi papír gondolom van, az meg hogy a többi kollega herlyette melózik inygen azt meg ő leszarja.
Mi ingyen ő meg két helyről szedi a pénzt.
Végre kjött vmi értelmes hozzászólás is.
De miért csak privátban?
Ha legközelebb kamukerdest irsz ki, elötte gondold at hogy hihetö legyen. Ugyanazt a kerdest teszed fel napi szinten csak picit mas hattersztorival...
De meg ha a munkahely toleralja is, hogy az illetö nincs jelen, amit tök logilatlan, mert a cegek altalaban gazdasagi alapon müködnek, de mindegy... Szoval tegyük fel, hogy a ceg elfogadja, hogy Juliska hivatalosan beteg, de gyakorlatilag meg nem, akkor melyik orvos igazolja ezt? Mert egy het, vagy kettö oke, de tartosan sajna nem megy, mert a tb fog kapalozni, hogy ök is szeretnek latni a nagybeteget.
Illetve tök mindegy, hogy te a sztoriban mezei melos vagy, vagy közepvezetö, neked a HR azonnal hozza bemutatasra Juliska orvosi papirjait. Esetlegesen a haziorvosnak vagy a tb-nek van belejentesi kötelezettsege feled.
Es persze te sosem szolhatsz, mert kirugnak, es 10.000 km-en belül egy masik munkahely sincs. Gondolom Magyarorszag valahol a Csendes ocean közepen (esetleg a Holdon) levö gyarmatan elsz, amiröl en müveletlen meg nem is hallottam.
Legyszi talalj ki valami hihetöbb sztorit, nagyon uncsi vagy. 💤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!