Hogy van az hogy egy hónapok óta betegállományban levő dolgozó bejár a fizetéséért személyesen és órákig pofázik a többiekkel? Hát most beteg vagy nem?
Január 1 óta (ill már decben is) folyamatosan betegállományban van egy kolleganőm. De azért amikor fizetésnap van (itt még kp-s fizu van) akkor megjelenik személyesen átvenni. És ha már ott van, hát órákat pofázik riheg röhög ezzel azzal. Ott ácsorog láthatóan marhára ráér láthatóan marhára semmi baja.
Nem értem (lletve dehogynem értem…) hát ha valaki be tud jönni és ácsorogni ezzel azzal pofázva pletyizve és láthatóan semmi baja akkor TÁN DOLGOZNI IS TUDNA JÖNNI NEM?
Irodai munka nem szénbányászat! Hát ha ott ácsorog órákig és semmi baja akkor tán ücsörögni is tudna nem?
Más kollegám meg naivnak nevez. A megoldás az hogy dolgozik feketén máshol, és így marha kényelmes neki, itt kapja a táppénzt (annyi amennyi de mégse nulla és van TB stb) és a fekete helyen is kapja a pénzt. A hülyének is megéri.
Honnan tudod, hogy mi baja van a kolléganődnek? Van olyan betegség, amivel el lehet nevetgélni, meg pletykálni, de dolgozni nem. Táppénzen lenni nem tilos, ha nincs baja, és mégis úgy van táppénzen, ahhoz sincs semmi közöd. Ha ennyire zavarj, menj te is betegállományba.
Istenem, hogy te mennyire rosszindulatú, és utálatos vagy.
Egyébként a kérdésed kísértetiesen hasonlít egy másik ilyen jellegű kérdéshez. Szerintem az is te voltál, ott ugyanez a rosszindulat sugárzott a kérdezőből.
A kérdés valóban inkább az hogy a cég vezetése miért nézi el ezt a nyilvánvaló pofátlan csalást?
És hogy van az hogy én a téli influenza szezonban 3 napot voltam otthon és kaptam a fenyegetést? Hogy találnak embert a helyemre? Más meg hónapokat is zsinórban?
"Van olyan betegség, amivel el lehet nevetgélni, meg pletykálni, de dolgozni nem. "
Na hagyjuk már ezt a szar dumát. Mindketten tudjuk hogy gyerekkorban ez a kétoldali iskolaundor munkáskorban meg a kétoldali munkaundor.
Komoly egy betegség valóban.
Én ha főnök lennék úgy vágnám ki mint a szart, de még fel is nyomnám az illetőt egy tb vizsgálatra.ű
Főleg ha tényleg feketén dolgozik egy másik helyen akkor még a navnál is felnyomnám.
"Egyébként a kérdésed kísértetiesen hasonlít "
Örülök hogy nem csak nálunk vannak akkor ilyen patkányok.
Magyarázhatsz amennyit akarsz. Nyilvánvaló, hogy te az a fajta kolléga vagy a munkahelyeden, (tipikus féreg) aki mindig piszkálódik, fúr másokat, állandóan morog, mert szar az élete, és mindenki dolgába beleüti a nagy orrát. Az ilyet mindenki utálja, még a főnök is, ezért van az, hogy te nem maradhattál otthon.
Itt a másik kérdésed:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__7..
"e remélhetőleg neked ettől nem lesz kevesebb a fizetésed "
Hát ahogy vesszük!
Mondjuk adott papírmunkát eddig ő végezte, most rá lett tolva osztva a többikre. Rám is. És nemritkán túlórában, mert saját meló mellett csak akkor jut rá idő.
De túlórára meg egy fillért se adnak.
Szóval az ő munkáját végzem túlórában ingyen.
Érint a dolog?
De még ha ezt nem is számítjuk: hát engem pár nap betegség után ki akartak rúgni!!!!
És senki se kérdezte mi bajom komoly nem komoly...
Kit érdekel. Jössz avgy ki vagy rúgva.
És ha én is komoly beteg lennék? Akár rákos? Senki se érdekelne. Vagy jövök vagy kirúgnak.
Másnak meg 4 hónapos betegség se számít?
De valamit meg szándékosan (?) elengedtél a füled mellett.
Hogy felröppentek a "hírek" miszerint dehogy beteg ő, hanem feketén melózik máshol.
Na most ha ez netán be is bizonyosodik... akkor mi lesz?
Akkor milyen szöveget találtok ki? Hogy biztos komoly beteg meg jobb is ha betegen otthon van.
Miközben dehogy beteg egy rohadt csaló aki két vasat tart a tűzben.
De ismerjük a közmondást hogy milyen veszélyei vannak a több vasnak a tűzben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!