Mihez van joga egy főnöknek a dolgozóival szemben? Igaz a bölcsesség? Amit azok hagynak ahhoz van joga?
Ha adott egy magát kiskirálynak képzelő főnök aki úgy beszél a dolgozóival mint a kutyával ordít 0-24h, nem adja ki a szabit nem fizet túlórát nem jelent be csak töredékre stb. (szóval a szokásos stiklik) akkor kérdés
Nekik ehhez joga van?
És erre igaz lenne a válasz: hát ha a dolgozói hagyják akkor joga van.
Ha még nem verte szét senki a pofáját még senki nem ráncigálta bíróságra nem borítják rá az asztalt nem hagyja ott őt az összes dolgozója… akkor igen joga van.
Tehát voltaképp a dolgozók a hibásak hogy még nem himbálódzik az ilyen alak egy faágon.
Ennyi lenne? Igaz lenne?
Soha egy szóval nem állítottam ilyet sőt pontosan tudom mi vagyok: egy felcserélhető átlagsenki egy tizenkettő egy tucat nulla.
Ez vagyok nincs adu a kezemben nem mondhatom hogy bánjanak velem rendesen fizessenek ki rendesen vagy felmondok.
Nem mondhatom mert kirögögnek.
De egyébként: a stílusomnak mi köze van az engem ért átverésekhez? Vajon szerinted azért nem kapok mondjuk túlórapénzt mert oxlan a stílusom amilyen?
Ha más lenne kapnék????
Ne röhögtess.
Eleve a melóhelyen meg se nyikkanhatok így nincs semmiféle stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!