A magyar munkaerőpiacot jól leírja a bölcsesség? Taposs lefelé nyalj felfelé? Így lehet előre jutni.
Illetve:
A sarló-kalapácsot felváltotta a fagyi és a galamb. Vagy nyalsz, vagy repülsz.
Nálunk a főnök fiacskája nagy hirtelen egyik percről a másikra cégvezető helyettes lett tegnap még nem is ismerte senki ma már ugat mindenkinek és úgy beszél velünk mint egy darab szarral. Érteni semmihez se ért, középiskolai érettségije van és akiknek ugat azok mind referenciás diplomás emberek. Fiacska nyelvtudása semmi gyakorlata semmi (modora esze semmi...) de azért főnök.
Fizuja nem is említem.
Ő is ugye képesség és tudás után van ott ahol?
És ilyenekkel tele az ország és egyre inkább tele lesz.
Aki meg ért is valamihez az meg éhbérért szarozik vagy rég külföldön van.
Ő vajon tr
"Nekem ezek nélkül is lett munkám. "
Nekem is van munkám ezek nélkül is.
Na de milyen? És mennyiért? és előrelépés?
Na erről van szó.
Mert van mumka? Hát szart pucolni havi egy tál lencséért na ilyen munka az van. Ehhez nem kell nyalni se. Na de ez mi? Semmi.
Hááát, nem pont ilyet kell elképzelni... :D
És nem is épp minimálbér...
Persze vannak más árnyoldalai, de azok mindig mindenhol vannak. Én inkább örülök a pozitívumoknak.
"Na de milyen? És mennyiért? és előrelépés?"
Na inkább így lehetne jellemezni, ahogy te viselkedsz, hogy "mindenki minimálbéres mint én, aki nem az hazudik vagy nyal".
""mindenki minimálbéres mint én, aki nem az hazudik vagy nyal"."
Pontosan! És így is gondolom.
Nem találkoztam még olyan valakivel aki vitte volna valamire hátszél és csókosság nélkül.
Aki nem csókosa senkinek az ott tart ahol én.
Aki nem ott tart az valakinek a valakije.
Mondom: én még mást sose láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!