Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A magyar munkaerőpiacot jól...

A magyar munkaerőpiacot jól leírja a bölcsesség? Taposs lefelé nyalj felfelé? Így lehet előre jutni.

Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Illetve:

A sarló-kalapácsot felváltotta a fagyi és a galamb. Vagy nyalsz, vagy repülsz.

2016. febr. 19. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezt csak azok mondják akik nem képesek előre jutni, és egyszerűbb a másikat okolni, fikázni.
2016. febr. 19. 13:13
 3/12 anonim ***** válasza:
2#, azért rengeteg olyan cég van ahol azok jutnak előre akikre ez a mondás illik és nem azok akik a hozzáállásuk, szakmai ismereteik, munkájuk alapján kiérdemelnék.
2016. febr. 19. 13:18
 4/12 A kérdező kommentje:

Nálunk a főnök fiacskája nagy hirtelen egyik percről a másikra cégvezető helyettes lett tegnap még nem is ismerte senki ma már ugat mindenkinek és úgy beszél velünk mint egy darab szarral. Érteni semmihez se ért, középiskolai érettségije van és akiknek ugat azok mind referenciás diplomás emberek. Fiacska nyelvtudása semmi gyakorlata semmi (modora esze semmi...) de azért főnök.

Fizuja nem is említem.

Ő is ugye képesség és tudás után van ott ahol?

És ilyenekkel tele az ország és egyre inkább tele lesz.

Aki meg ért is valamihez az meg éhbérért szarozik vagy rég külföldön van.

Ő vajon tr

2016. febr. 19. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen. Az első napon amikor magyar ügyvezetőre cserélték a németet nagy tapasztalatú Csoergoe Jenoe főnökünk megmondta " mostantól aki nem tud nyalni szopni fog " és igaza is lett, már egyikünk sem dolgozik ott.
2016. febr. 20. 05:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem ezek nélkül is lett munkám. És itt nem nyalizás alapján megy a feljebb lépés, hanem a cégnél töltött évek és az alakítás szerint. Bár ez tényleg ritka.
2016. febr. 20. 05:52
 7/12 A kérdező kommentje:

"Nekem ezek nélkül is lett munkám. "

Nekem is van munkám ezek nélkül is.

Na de milyen? És mennyiért? és előrelépés?

Na erről van szó.

Mert van mumka? Hát szart pucolni havi egy tál lencséért na ilyen munka az van. Ehhez nem kell nyalni se. Na de ez mi? Semmi.

2016. febr. 20. 08:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Hááát, nem pont ilyet kell elképzelni... :D

És nem is épp minimálbér...

Persze vannak más árnyoldalai, de azok mindig mindenhol vannak. Én inkább örülök a pozitívumoknak.

2016. febr. 20. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:

"Na de milyen? És mennyiért? és előrelépés?"

Na inkább így lehetne jellemezni, ahogy te viselkedsz, hogy "mindenki minimálbéres mint én, aki nem az hazudik vagy nyal".

2016. febr. 20. 11:40
 10/12 A kérdező kommentje:

""mindenki minimálbéres mint én, aki nem az hazudik vagy nyal"."

Pontosan! És így is gondolom.

Nem találkoztam még olyan valakivel aki vitte volna valamire hátszél és csókosság nélkül.

Aki nem csókosa senkinek az ott tart ahol én.

Aki nem ott tart az valakinek a valakije.

Mondom: én még mást sose láttam.

2016. febr. 20. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!