Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mihez van joga egy főnöknek a...

Mihez van joga egy főnöknek a dolgozóival szemben? Igaz a bölcsesség? Amit azok hagynak ahhoz van joga?

Figyelt kérdés

Ha adott egy magát kiskirálynak képzelő főnök aki úgy beszél a dolgozóival mint a kutyával ordít 0-24h, nem adja ki a szabit nem fizet túlórát nem jelent be csak töredékre stb. (szóval a szokásos stiklik) akkor kérdés

Nekik ehhez joga van?

És erre igaz lenne a válasz: hát ha a dolgozói hagyják akkor joga van.

Ha még nem verte szét senki a pofáját még senki nem ráncigálta bíróságra nem borítják rá az asztalt nem hagyja ott őt az összes dolgozója… akkor igen joga van.

Tehát voltaképp a dolgozók a hibásak hogy még nem himbálódzik az ilyen alak egy faágon.

Ennyi lenne? Igaz lenne?

2016. máj. 3. 17:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Mert hogy jó hely az nem létezik azt már megtanultam.

NINCS. NEM LÉTEZIK.

Én még sose láttam."

DE VAN, LÉTEZIK.

Én magam töltöttem ilyenben négy évet.

"Csak" a fizetés volt szűkös, meg szakmailag volt zsákutca, nem lehetett előrelépni onnan. De körülményileg, főnökileg, munkaideileg - szóval az összes fontos szempont szerint rendben volt.

Egyébként ha ennyire nem felelnek meg neked a munkahelyek, miért nem létesítesz valamilyen vállalkozást? Én is ezt tettem.

2016. máj. 4. 16:45
 12/21 anonim ***** válasza:

Érdekes módon én 3 cégnél dolgoztam és mindenhol be voltam jelentve, túlórákat órapontosan kifizették, még juttatásokat is kaptam.

Mellesleg az miért fáj neked hogy a cégek az államot lehúzzák hogy nem fizetnek járulékot? Ha úgy is be vagy jelentve 4 órára akkor tb-t kapsz, nyugdíjad meg sosem lesz, az tökmindegy. Ha ez a bajod csak akkor veled van a gond.

2016. máj. 4. 16:54
 13/21 A kérdező kommentje:

"Ha ez a bajod csak akkor veled van a gond."

Ha írásomból annyit fogtál fel hogy ennyi csak a bajom akkor akaszd fel magad.

2016. máj. 4. 17:04
 14/21 A kérdező kommentje:

" Ha ez a bajod csak akkor veled van a gond."

Monjuk ehhez mit szólsz? Egyik régi mocsokhalom munkahelyen történt: mennék szabira. Nyár van egy napot nem voltam még addig. Szólnak nem mehetek elfogyott a szabi.

Elfogyott? Egy napot ki nem vettem még? nagy hirtelen előkerült a szabis így és kiderült kamura kiírtak szabira úgy hogy nem is szóltak mellette meg persze dolgoztam egy fillérrel többet nem kaptam. És megfenyegettek: ha ez így nem jó kirúgnak.

Ja nem én voltam ilyen kitüntetett: az összes dolgozóval ezt csinálták.

Mi volt ez? Ez étterem.

2016. máj. 4. 17:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Melyik étterem?
2016. máj. 4. 17:12
 16/21 anonim ***** válasza:

"kiderült kamura kiírtak szabira "

Tehát mégiscsak be voltál jelentve valahogy...

2016. máj. 4. 17:13
 17/21 anonim ***** válasza:

És feljelentetted az éttermet?

(Amúgy ha mindenkit azonnal kirúgnak, azt egy étterem nagyon megérzi.)

2016. máj. 4. 17:20
 18/21 A kérdező kommentje:

"És feljelentetted az éttermet? "

Én nem de megtették heylettem mások. Van aki még azóta is a bíróságra járkál. És még mindig egy fillért se látott. Marhára megérte.

2016. máj. 5. 08:38
 19/21 A kérdező kommentje:

"Tehát mégiscsak be voltál jelentve valahogy..."

Barom. Olvass vissza és ÉRTELMEZZ.

2016. máj. 5. 08:39
 20/21 anonim ***** válasza:

"akaszd fel magad."

Nagyon pótolhatatlan dolgozó lehetsz ilyen stílussal.

2016. máj. 5. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!