Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Arra vagyok kíváncsi, hogy...

Arra vagyok kíváncsi, hogy miért utálják az emberek a Rendőröket, miért van az hogy bárkitől véleményt kérek mindenki azt mondja hogy utálja őket, Pedig ők csak nekünk segítenek, vélemény?

Figyelt kérdés
Ha bajban vagy majd szuperment vagy batment fogjátok hívni, ő nem fog jönni, de a rendőr ott lesz ha bajban vagy, nem csicskák, csak a munkájukat végzik? Ne utáljátok azokat akik védenek és segítenek, inkább akik lopnak, csalnak, hazudnak.
2016. máj. 1. 17:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
30-as, akár kamu a sztori, akár nem, nem lehet azt sem bizonyítani, és egy rendőr azért ne csináljon már poént egy ilyen esetből. Te örülnél neki, ha mondjuk anyád leesett volna a tetőről mondjuk és azzal viccelődne a rendőr, hogy biztos a seprűről esett le az égből? Kb. ugyanaz a humorszint... főleg ha látja, hogy aki elment bejelentést tenni, sír az idegtől...
2016. máj. 26. 16:02
 32/36 A kérdező kommentje:
2016. aug. 25. 00:19
 33/36 anonim válasza:

Najo kerdezo !

Szivembol kivanom azt hogy veled eljenek vissza a hatalmi vagyakkal es akkor majd rajosz mi a baj a szupermenes hoseidbol! Vagy amikor epp teged fognak megeroszakolni es majd leultetnek a tettes melle majd akkor megtudod mi az hogy diktatura!!!!! Ennyire sikhulye nem lehetsz ha csak nem vagy elvakult atmoshato agyad! Amibol neked minden csak vicc es egy legyen a lenyeg szamodra valakitol azt olvasd rendorok jo azt neked ennyi eleg is, de mive imadsz kotekedni valos helyzetbe nem voltal veluk kb 12 eves ertelmi szinvonalad lehet...

2020. dec. 21. 02:54
 34/36 anonim ***** válasza:
Egyedül a 21-es normális. 24: Alezredes majd kiáll bírságolni, na persze. Drogozz kevesebbet. Bármilyen futóbolond dolgot is tanítasz, nagy bunkó lehetsz.
2023. aug. 10. 09:01
 35/36 anonim ***** válasza:
25: Egy szembesítés nem ilyen. Inkább kímélj meg a többi hazugságodtól.
2023. aug. 10. 09:04
 36/36 anonim ***** válasza:

Minket a zaklatási ügyünkkel elküldtek azzal a dumával, hogy ez szinte ”gyerekcsíny”. Azóta még jobban eldurvult a helyzet, a zaklatóink nem állítják le magukat, mi pedig mentálisan tönkrementünk. Innen is köszönöm az undorító tapolcai bohócoknak! Korruptak, információkat és adatokat szivárogtatnak ki, áldozathibáztatás megy, a bizonyítékok nem érdeklik őket, ráadásul úgy beszélnek az emberrel, mint egy darab sz@rral. Veszprém ugyanez. Bármelyik más rendőrkapitányság jobb, mint ezek. Ha én törném be a zaklatóink orrát, már rég ráncigálnának kihallgatásra.

Ha ők nem segítenek, és én nem tudom ezt az egész dolgot megakadályozni, se visszavágnom nem szabad, akkor mégis mi a megoldás? A nagy nyilvánosság bevonása, név nélkül (esetleg monogrammal, vagy a keresztnevet kiírva, hangoztatva), mert sajnos még a patkányoknak is vannak személyiségi jogaik, és a végén még ők jelentenek fel. Volt is ilyen felkapott ügy, hogy még a nőt jelentette fel a zaklatója vagy bántalmazója, mert megnevezte őt nagy nyilvánosság előtt. Szánalmas!

márc. 20. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!