Arra vagyok kíváncsi, hogy miért utálják az emberek a Rendőröket, miért van az hogy bárkitől véleményt kérek mindenki azt mondja hogy utálja őket, Pedig ők csak nekünk segítenek, vélemény?
Najo kerdezo !
Szivembol kivanom azt hogy veled eljenek vissza a hatalmi vagyakkal es akkor majd rajosz mi a baj a szupermenes hoseidbol! Vagy amikor epp teged fognak megeroszakolni es majd leultetnek a tettes melle majd akkor megtudod mi az hogy diktatura!!!!! Ennyire sikhulye nem lehetsz ha csak nem vagy elvakult atmoshato agyad! Amibol neked minden csak vicc es egy legyen a lenyeg szamodra valakitol azt olvasd rendorok jo azt neked ennyi eleg is, de mive imadsz kotekedni valos helyzetbe nem voltal veluk kb 12 eves ertelmi szinvonalad lehet...
Minket a zaklatási ügyünkkel elküldtek azzal a dumával, hogy ez szinte ”gyerekcsíny”. Azóta még jobban eldurvult a helyzet, a zaklatóink nem állítják le magukat, mi pedig mentálisan tönkrementünk. Innen is köszönöm az undorító tapolcai bohócoknak! Korruptak, információkat és adatokat szivárogtatnak ki, áldozathibáztatás megy, a bizonyítékok nem érdeklik őket, ráadásul úgy beszélnek az emberrel, mint egy darab sz@rral. Veszprém ugyanez. Bármelyik más rendőrkapitányság jobb, mint ezek. Ha én törném be a zaklatóink orrát, már rég ráncigálnának kihallgatásra.
Ha ők nem segítenek, és én nem tudom ezt az egész dolgot megakadályozni, se visszavágnom nem szabad, akkor mégis mi a megoldás? A nagy nyilvánosság bevonása, név nélkül (esetleg monogrammal, vagy a keresztnevet kiírva, hangoztatva), mert sajnos még a patkányoknak is vannak személyiségi jogaik, és a végén még ők jelentenek fel. Volt is ilyen felkapott ügy, hogy még a nőt jelentette fel a zaklatója vagy bántalmazója, mert megnevezte őt nagy nyilvánosság előtt. Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!