Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Arra vagyok kíváncsi, hogy...

Arra vagyok kíváncsi, hogy miért utálják az emberek a Rendőröket, miért van az hogy bárkitől véleményt kérek mindenki azt mondja hogy utálja őket, Pedig ők csak nekünk segítenek, vélemény?

Figyelt kérdés
Ha bajban vagy majd szuperment vagy batment fogjátok hívni, ő nem fog jönni, de a rendőr ott lesz ha bajban vagy, nem csicskák, csak a munkájukat végzik? Ne utáljátok azokat akik védenek és segítenek, inkább akik lopnak, csalnak, hazudnak.
2016. máj. 1. 17:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
37%

LOL

1) Érettségi nélkül nem is lehetsz rendőr, ergó baromság hogy valaki 8 általánossal venné fel az egyenruház

2)a rendőr a reggeli eligazításnál kapja meg feladatát, nem ő dönti el hogy mit akar csinálni, ha ki küldik ez van. Te sem mondhatod a főnöködnek a gyárban, hogy bocs ma nincs kedvem átpakolni ezt a 40 raklapot inkább mást csinálok

3)az ilyen hobbi storykat, hogy egy alezredes az utcán 5000re megvágott, meg hogy egy rózsa miatt mentek valaki után hagyjuk már, máskor legyen kicsit több képzelőerőd ha storyzgatni akarsz (egyetemi tanár :D:D)

4) a 2006os kukát, autót, tv székházat gyújtogató football huligánokat nem kell sajnálni, megnyugtatlak ha kikap a csapatod és nekiállsz kocsikat gyújtogatni 2016ban is agyon leszel verve.

5) a szolgálati szabályzat (amit szintén nem a rendőr írt meg, hanem azok a politikusok a belügynél akire Ti szavaztatok) minden rendőr kezét gúsba köti. Persze, megcsinálhatja hogy nem az szsz szerint jár el, de akkor másnap kereshetne új munkát.

6) minden szakmában vannak bunkó emberek, olyan durván általánosítotok, mintha nem lenne bunkó kőműves, szakács, ügyvéd, pékm

7) alapvetően nem értem hogy hogy veszi bárki ahhoz a bátorságot hogy olyan embereket általánosan leírjon, akik esküdt tettek hogy megvédik a hazájukat. Érdemes lenne először kicsit magatokba nézni, mert másban mindig könnyebb a hibát megtalálni

8) választások előtt kéne ekkora pofával kiabálni, meg ekkora aggyal okoskodni, és akkor talán a rendőrök is 4 évig értelmes parancsokat hajtanának végre

2016. máj. 3. 15:38
 22/36 A kérdező kommentje:
Ott a pont igen! Köszönöm h valaki egyetért, csak annyit kérek mindenkitől, hogy eléggé lesüllyedt ez a világ... akik megvédenek azokat ne köpjétek le, és főleg ne szálljatok vele szembe, mert ma már képesek a rendőrt is megütni, régen meg ha csak egy rendőr volt akkor nem a rendőrnek kellett félnie, hanem az arra járóknak, igen sokat változott a világ, de a legtöbb rendőr(nem az összes) azért esküdött hogy védje a hazát, nem kell őket imádni, csak azért érezze a tiszteletet. Előre is köszönöm, és remélem aki ezt olvassa nem száll szembe velük... főleg ne emel rájuk kezet .. :( nagyon lesüllyedt ez a világ...
2016. máj. 3. 17:11
 23/36 anonim ***** válasza:
74%

Én nem vagyok rendőrutáló,de sajnos nekem is rosszak a személyes tapasztalataim,ezek közül egy-kettő:

-kancigány ránktámadt,szerencsére nem lett bajunk,mert "megzavarták",következő héten láttam a rendőrökkel bratyizni,utána többször is együtt röhögcséltek.

-megállított éjjel az utcán a rendőr,hogy közterületen való alkoholfogyasztás miatt megbüntet, közöltem vele,hogy ez nem igaz,meg is szondáztathat,egész éjjel nem ittam, alkohol sem volt nálam. Erre azt válaszolta,az nem baj,mert több kollégája úgyis tanúsítani fogja, hogy látták,hogy közterületen alkoholt fogyasztottam.

-Betörtek a lakásomba és a kiérkező rendőrhölgy oltári bunkó hangnemben beszélt velem,mintha nem lett volna egyébként elég bajom, hogy betörtek.

2016. máj. 3. 17:30
 24/36 anonim ***** válasza:
80%

Hja, képzelheted, amikor elmesélték, hogy egy tő törperózsát kerestek ketten, két nyomozó, én is képen röhögtem őket. :) Az alezredest is képen röhögtem. Akkor kúrt meg 5000-re. De legalább megtanultam, hogy mikor érdemes befogni a számat, ha nem akarom, hogy egy rendőr visszaéljen a hatalmával.

Egyébként nem vagyok egyetemi tanár. Te viszont biztos, hogy nem vagy az értő olvasás birtokában. Mert teljesen nyilvánvaló, hogy egy kisváros művelődési házában felnőtteket nem egyetemi szinten oktattam...

Mellesleg pedig nem tartozom hazudni senkinek. Sajnos igaz történet volt mindhárom. :/

2016. máj. 3. 20:34
 25/36 anonim válasza:
72%

Én semleges vagyok, de nekem sincsenek jó tapasztalataim sajnos.

Nagyvonalkban a történet:

Idestova 10 évvel ezelőtt megtámadtak éjszaka az utcán, kishíjján elvágták a torkomat és megakartak erőszakolni. A szerencsémnek köszönhetem, hogy el tudtam menekülni. Természetesen elmentem feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen. A rendőr viccesen a felvételnél megjegyezte, hogy hát jéééé ez tiszta sikoly történet, mert hgy előtte hívgattak ismeretlen számról is.Itt kicsit eldurrant az agyam. Aztán miutána láírtam a papírokat, megjegyezte, hogy azért kétszer is gondoljam meg a feljelentést, mert nincs idejük kitalált sztroikra. A nyomozó megkérdezte, hogy láttam-e valami furcsát mielőtt megtörtént a dolog. Jeleztem, hogy igen, elment mellettem kb 5-ször egy idegen autó, aminek a típusát és a rendszámát eltudtam mondani. (kis helyen laktunk, így feltűnő volt, hogy egy idegen autó körbe körbe jár lassan). Kértem Őket, hogy nézzék át a rendszert, biztos megfogják találni. Természetesen nem történt semmi, csak 2 naponta hoztak vagy 15 gyanuísítottról fényképet, hogy felismerem-e valamelyiket. Mondtam, hogy nem, mert símaszkban volt. 1 hétre rá az ismerőseim kapták el rendszám és autó típus alapján.

Miután a rendőrök kiérkeztek, értesítettek engem is. Tájékoztattak, hogy szembesítésre be kell mennem. Kértem, hogy az arcomat ne láthassa. (amúgy nem sok értelme volt a szembesítésnek, mert arcról fel sem ismertem volna, mivel símaszk volt rajta) Ennek ellenére bevittek egy irodába, és a mellettem levő székre leültették.......azt senkinek nem kívánom amit ott akkor átéltem. Felolvasták, hogy mennyi minden volt a kocsijában (bilincs, kés, kötél, síkosító.....stb) illetve elmondatták vele, hogy mi volt a terve velem..............akkor még próbáltam tartani magam, de amint kiértem, a kapu előtt órákig csak sírtam és remegtem. Senki oda nem jött volna segíteni felszedni a földről.....a bírósági tárgyalás meg egy küldön történet, de egy regényt megérne és a hozzáállás is.....

2016. máj. 4. 15:09
 26/36 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsánat a helyesírási hibákért, de kissé felhúztam magam.
2016. máj. 4. 15:09
 27/36 A kérdező kommentje:
És konkrétan a rendőrökkel mi volt a gond? (Amúgy sajnálom az esetet, érdemes dezodort vinni magaddal ilyenkor és azzal lefújni, vagy későn már nem nagyon mászkálni, hány éves is vagy? )
2016. máj. 21. 18:46
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Dezodort, ez jó :DDD

Ne inkább vizípisztollyal spricceljen a támadó arcába?

2016. máj. 21. 22:49
 29/36 anonim válasza:
60%

Tudod talán azt elvártam volna, hogy ne röhögjön már az arcomba azzal, hogy ez tiszta olyan mint a sikolyban, azért egy 18 éves lány nem biztos hogy ezt viccesnek találja. Nem gondolnám hogy sok időbe telt volna rendszám alapján megkeresni, vagy autó típus után (bár nem vagyok szakmabeli) akkor talán nem kellett volna minden másnap ismeretlen bűnözők fényképeit nézegetnem a semmiért. Ha az ismerősök nem kapják el, akkor a mai napig keresgélnék még. Tisztelem becsülöm a munkájukat meg miegymás, de amikor egy ember sír a földön, akkor talán oda megyek és megkérdezem tőle, hogy segíthetek-e. Ez csupán emberség kérdése.

Tudod, a dezodor semmit nem ér, mert ilyenkor nincs annyi a reakció időd, hogy elővedd, kivéve hogyha a kezedben van eleve. Egyébként nem mászkáltam későn az egész kb 11-kor történhetett, jelzem kb 1 km-re voltam az otthonomtól kb.

(28)

2016. máj. 26. 14:02
 30/36 anonim ***** válasza:

Tehát ha én rosszba vagyok egy emberrel, akkor bemegyek a rendőrségre azt mondom hogy ki akart rabolni, elmondom a rendszámát és csukják le ?

Mivel nem bizonyítható a styorid bármennyire is sírsz, a rendőr nem tud mit csinálni. Minimum egy szemtanú vagy egy kamera kéne az esetről. Ez nem a rendőr hibája.

2016. máj. 26. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!