Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 2-2 óra utazással elvállalnáto...

2-2 óra utazással elvállalnátok munkát? És hosszú távra is?

Figyelt kérdés

Szakmába vág teljesen, hatalmas előnyként mutatna az önéletrajzban, de ezzel az is jár hogy jelenleg nincs hozzá tapasztalatod és nagy falat lenne az elvégzése.

Oda két óra, vissza két óra az út, amiben van majdnem egy óra vonatozás, fél óra villamos, és kb 20 perc séta van.

Kocsival egy óra lenne, de nincs kocsid.

Mit tennél? Illetve mennyire rizikós? Csak én érzem döcögősnek?

Motoros opciót, kérlek ne írjatok. Nem veszek motort.

#utazás #állás #elvállanád
2016. ápr. 27. 11:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Én lassan 9 éve foglalkozok programozással...

Első munkahelyemre úgy vettek fel, hogy olyan nyelven kellett programoznom amihez egyáltalán nem értettem!

Elküldtek továbbképzésre és mivel érdekelt a dolog, szeretem csinálni, így rengeteget tanultam. Én inkább gyakorlatban vagyok otthon, mint elméletben, így gyorsan belejöttem...

2. munkahelyemen azzal foglalkozom amiről végzettségem van, tanultam suliban, de itt is sok új dolog volt, amivel előtte még nem, vagy csak elméleti szinten találkoztam...

Ne arra várj, hogy olyan helyet találj ahol mindent tudsz...friss diplomásként ők is úgy számolnak veled, hogy még kezdő vagy...

23F

2016. ápr. 27. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog. Állásinterjúra nem vagyok hajlandó ennyit utazni, nem hogy minden nap.
2016. ápr. 27. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem fizetés függő is lenne a dolog.

Mondjuk 70-90 ezerért nem utaznék ennyit

160-200 körül már simán.

Nem írtad hány órát kell melózni,mondjuk 10-12 órát ilyen sok utazás mellett nem vállalnék be. 8 órás meló mellett igen.

Ha jó a fizu kereshetsz kicsit közelebb is lakhatást,sokan csinálják ezt, ismerősöm 4-5 hónapot utazott, aztán félre rakott pénzt és közelebb költözött.

Most már csak fél órát utazik :)

Kicsit előre kell gondolkodni neked mi éri meg vagy mi a terved.

És ne ijedj meg frissen végzettek mindig tapasztalatlanok, idővel tapasztalttá válsz.

én kutyakozmetikus vagyok 4 hónap a tanfolyam,hát ennyi idő alatt azért közel 500 kutyafajtához nem volt szerencsém :D

Aztán mikor önállóan kezdtem dolgozni tök egyedül és behoztak egy fajtát akit csak fotókon láttam előtte,megijedtem. Biztos pont oktatóm,hívtam mire figyeljek és hogy. Elmagyarázta mit hogy csinálja,itt és itt mekkora legyen a szőr. Max ha nem lesz olyan mint a várt,meg lehet mondani,hogy ilyen fajtát most csináltál elsőként.

A gazdi megvolt elégedve velem,szerencsére :D

Ja és nyomattam a googleban a standard képeket,hogy a kutyának hogy kell kinéznie :D

szóval mindenki el kezdte vhol

2016. ápr. 27. 14:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Kaptam néhány szuper ötletet, és a kutyusos sztori is cuki volt. Megmosolyogtatott és biztatott.

Köszönöm nektek!

2016. ápr. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!