Akik hosszú évek óta folyamatosan dolgoztok, nincs már elegetek az egészből?
Én most fogok kezdeni első komoly munkahelyemen fél év semmittevés" után (előtte suli). És kicsit ijesztőnek tűnik, hogy egész évben heti 5 napot gürcölhetek 8 órában + az utazás, házimunka stb, elmegy az egész nap ezekkel, max a hétvége marad + mindössze 20 nap szabi, ami még 3 hét sincs! És ráadásul azzal se mind mi rendelkezünk, hogy mikor stb.
El se tudom képzelni, hogy akik sok sok éve folyamatosan dolgoznak, hogy bírják, nem hiányzik 1-1 hosszabb pihenő? Hobbikra, egyéb projektekre hogy jut idő? Barátok, család stb?
Most nyilván nem azokat kérdezem, akik olyan szerencsések, hogy napi pár órát dolgoznak csak, kötetlen munkaidő stb, hanem a nagy átlagot, mert az bizony ez vagy mégrosszabb!
nem a heti 5 napos 8 órás munkával van a probléma, hanem azzal, hogy egy nap arra ébredsz, hogy 5-10 éve csinálod, és nem változott a munkát, nem keresel többet, nem élsz jobban.
Nekem csak ez a kiábrándító az egészből.
Az elejen en is ezt gondoltam, hogy hogy lehet kibirni.
Mar 7 eve dolgozok folyamatosan, es kibirhato. De ugy, hogy en a 7 ev alatt legalabb 9-szer valtottam munkahelyet, 1-szer varost es 1-szer orszagot. Nem vagyok hajlando megragadni a mokuskerekben, illetve van egy jovokepem, amit szeretnek elerni egy olyan munkaval, amit szeretek es ami kotetlenebb.
Jelenleg is ezen dolgozok, illetve a mostani napi 10 oras munkam mellett a maradek szabadidomben probalok elni, utazni stb. Hozzaallas kerdese az egesz szerintem, illetve ido es energia. :)
En inkabb azokat az embereket nem ertem, akik kepesek tizen eveket ugyanazon a munkahelyen, ugyanabban a pozicioban tolteni. En ebbe orulnek bele. De persze kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!