Miért törik el folyamatosan a hajam vége és miért szárad ki olyan hamar?
Sajnos én is kifogytam az ötletekből. Egy évig volt festve a hajam, elsőnek szőkére ,utána vissza barnára.
3 havonta muszáj levágatnom,mert annyira töredezik. És azt vettem észre,hogy levágatok belőle, és még fentebb kezd el töredezni.
Szóval én most már csak várok,hogy megnőjön , kerülöm a hajvasalást. Tanácstalan vagyok,milyen szereket hasznáéjak, úgy vagyok vele,hogy már semmi se fog segíteni.
Majd ha szépen lenő,akkor hátha nem fog töredezni annyira.
Még arra tippelek,hogy a hajszárító is elég forró, lehet picit az is égeti a hajat, de ilyen hidegbe muszáj használni.
Engem azok a hihetetlen nagy görcsös őrjítenek meg lassan amik kb maguktól keletkeznek a haj belső részén🙂
Kifésülöm alaposan reggel, másfél óra múlva már érzem hogy nem teljesen sima. Bár nekem kissé hullámosabb a hajam, de ez még nem indok arra hogy időnként olyan görcsöl legyenek amit 10-15 perc kiszedni..😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!