Ha a négyszemközti évértékelő beszélgetésen a főnököm azt mondja, h hosszú távon számít a munkámra, akkor valóban számít, vagy azon gondolkodik, hogy kirúgjon?
Nem tudom,hogy hol dolgozol,de értetlen egy ember lehetsz,ha ezt a mondatod nem tudod értelmezni.
Igen számít és nem akar kirugni!( egyenlőre)
Nekem is azt mondták, hogy hosszútávon terveznek, én pl. azért tartom furának, mert az egész kommunikációjuk nekem nem erre utal. Mert az egy dolog, hogy valamit hosszútávon tervez, de hogy azt kivel csináltatja meg, az is egy másik dolog. Szóval én megértem a dilemmádat.
Velem még soha sehol nem bántak úgy mint itt, ezért nem értem mit hosszútávozik :)
De ha veled normális a hétköznapokban a hangulat, és emberként kezel, akkor szerintem megnyugodhatsz.
Ezt ennyiből nem lehet megmondani. Vannak helyek, ahol az évértékelő beszélgetés egy őszinte dolog, a főnök azt mondja, amit gondol. Igaz, én ilyen helyen nem dolgoztam még, de többen is említették, hogy létezik. Ha erről van szó, akkor tényleg hosszú távra tervez, nem akar kirúgni.
Meg vannak olyan munkahelyek is, ahol az évértékelés egy kötelező nyűg, amit le kell tudni, mert a minőségbiztosítás kéri. Ilyenkor a főnök eldarál valami sablonszöveget arról, hogy hosszú távon gondolkodik veled kapcsolatban, elégedett a teljesítményeddel, de azért további fejlődést vár, új perspektívák meg ilyenek. Közben pedig marhára unja, hogy itt kell ülnie és elhúzna valami irodába: vagy a sajátjába (ha épp nem ott van), pöffeszkedni és kioktatni a beosztottakat, vagy a nagyfőnökébe, jópofizni egy sort vagy átvenni az éppen esedékes letolást.
Hogy nálatok mi a helyzet, azt csak te tudhatod, én innen nem tudom megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!