Ha nem engedik meg, hogy a testvérem esküvöjére kivegyem a szabadságot, akkor hogyan oldjam meg?
Ha nehezen pótolható vagy, akkor megmondod, hogy ez nem téma, te xy nap nem jössz, előre szólsz és ennyi.
Táppénz szerintem nem játszik. Azzal is jobban járhatsz, ha szimplán nem mész, oszt csókolom.
Álljunk meg egy szóra a szabadságod 1/3-val TE rendelkezel ezt akkor kell kiadniuk amikor NEKED kell, nem amikor nekik.
Mentséget és kifogásokat keresel mindig azt mondod hogy de de de. Térjünk vissza a kiinduló ponthoz. Ott kell lenned. De ha ez nekik nem megfelelő így szóljanak bátran és kikéred egy szakjogász véleményét. (azért remélem nem 2 héttel előtte jelezted hogy helo szevasz szabi kell mert akkor te sem voltál túl okos
Mondd meg hogy neked ezek a napok kellenek, mert fontos családi eseményről van szó. Szeretnéd szabadságnak kivenni, ha nem megy, akkor menj el fizetés nélkülire. Szerintem a testvéred esküvője ennyit megér. És akkor nincs táppénzes bújkálás, stb.
Voltam én is ilyen cégnél, ott is hagytam őket. Persze neked nem tanácsolom mert nem látok bele a pontos helyzetedbe, de ha egy ilyen dologhoz most ilyen a hozzáállásuk, akkor később se lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!