Bolond vagyok ha azért nem megyek el műtétre mert félek kirúgnak ha betegállományba megyek?
Veseproblémával kéne mennem műtétre. A dolog olyan hogy semmi se történik ha nem ma műtik meg hanem holnap de az eltelt idővel csak rosszabb lesz ez biztos ráadásul eljuthatok oda is hogy el kell távolítani a vesémet mert nem lesz értelme a műtétének.
Már kiírtak műtétre de nem merek elmenni mert attól félek (és jogosan) ha betegálloményba megyek kirúgnak.
Ez egy teljesen jogos félelem mert influenzás időszakban voltam otthon kettő napot és csöngött a telefon hogy ha másnap nem megyek kirúgnak. Ki voltam írva orvossal egész hétre lázas voltam beteg voltam de mentem 2 nap után mert féltem kirúgnak.
Most hogy menjek el műtétre ami jó esetben legalább 4-6 hetes távollétet igényelne?
Az fix hogy kirúgnak nem 4 hét, hanem 1 hét után.
De ha nem megyek el annak súlyos ára lehet. Az állásom viszont nem bukhatom el, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak!
Mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!