Milyen következmény lehet ha az összes dolgozó egy napos betegállományba megy azonos napon? Kis figyelmeztetés a vezetőségnek-de mit tehetnek? Az összes dolgozóval egyszerre?
Mi a dolgozók megelégeltük az állandó fizetési csúszásokat a kifizetetlen túlóra-hegyeket és úgy döntöttünk kicsit beintünk a cégnek. Ettől nekünk pénzünk nem lesz ugyan de legalább jobban érezzük magunkat + a cégnek konkrét anyagi kárt okozunk a kimaradással.
Egy hónapig készült az akció, és ma megtörtént amit magam se hittem: a 20 dolgozó mindenki A-Z-ig beteget jelentett. Senki sincs benn. A főnök az összes dolgozót végigtelefonálta senki se vette fel ez is az akció része volt (elvégre magántelefon miért is kéne felvenni nem vagyok köteles).
Kérdés: mi vár ránk hétfőn? Ugyanis
- betegség jelentve e-mailben ellenőrizhető letagadhatatlan
- orvosi papír mindenkinek lesz
- kirúgni 1-2 embert ki lehet de az összeset nem
És készül a köv akció is: az összes dolgozó aláírta az a dokumentumot amiben egységesen megtagadjuk a túlórát a továbbiakban mindaddig amíg az összes eddig elmaradás (több hónap!!) kifizetésre nem kerül egy összegben. Ez még a hétfői műsor lesz.
Juj, én is drukkolok nektek!!!!! Ez igen, példaértékű!
Kíváncsi leszek, benne lesztek-e a hírekben, mert ez már döfi!
sajnos ma már minden napos amit leírtál. mármint amit művel veletek a cég.
bár én inkább jelentettem volna a céget névtelenül,hogy el vannak maradva a fizetésekkel, valamint nem szabályosan járnak el a túlórával sem. + az adóhatóságot is kicsődítettem volna a cégre. úgyis van az ilyen helyeken szabálytalánság bőven.
de ez is jó,hogy mindenki összefogott. persze fent áll a veszélye,hogy rövidesen mindenkit elküldenek (valami kamu indokkal, de nyilván a mai nap miatt). nem lehet tudni. de teljesen igazatok van , ez nem állapot,hogy pl hónapokig ki se fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!