Milyen következmény lehet ha az összes dolgozó egy napos betegállományba megy azonos napon? Kis figyelmeztetés a vezetőségnek-de mit tehetnek? Az összes dolgozóval egyszerre?
Mi a dolgozók megelégeltük az állandó fizetési csúszásokat a kifizetetlen túlóra-hegyeket és úgy döntöttünk kicsit beintünk a cégnek. Ettől nekünk pénzünk nem lesz ugyan de legalább jobban érezzük magunkat + a cégnek konkrét anyagi kárt okozunk a kimaradással.
Egy hónapig készült az akció, és ma megtörtént amit magam se hittem: a 20 dolgozó mindenki A-Z-ig beteget jelentett. Senki sincs benn. A főnök az összes dolgozót végigtelefonálta senki se vette fel ez is az akció része volt (elvégre magántelefon miért is kéne felvenni nem vagyok köteles).
Kérdés: mi vár ránk hétfőn? Ugyanis
- betegség jelentve e-mailben ellenőrizhető letagadhatatlan
- orvosi papír mindenkinek lesz
- kirúgni 1-2 embert ki lehet de az összeset nem
És készül a köv akció is: az összes dolgozó aláírta az a dokumentumot amiben egységesen megtagadjuk a túlórát a továbbiakban mindaddig amíg az összes eddig elmaradás (több hónap!!) kifizetésre nem kerül egy összegben. Ez még a hétfői műsor lesz.
Drukkolok! Még nem hallottam ilyenről eddig. Nálunk is a legtöbb ember fülét farkát behúzva tűr.
A fejleményeket kimeneteltől függetlenül közlöd velünk?
Megvan a fejlemény. Köv hétre egész hétre szabira tettek minket kérés nélkül és párhuzamosan egy munkakerőközvetítőtől kértek 25 bérembert betanulni,
Akkor ez a sztori ennyi volt, ki vagyunk rúgva mind, ha nem most majd egy hét múlva, végkielégítést nem kapunk ezt már korábbról tudjuk bár járna de nem kap senki, max ha bíróságra megy érte.
Kérdezem: megérte öntudatosnak lenni és kiállni magunkért? Hát tényleg nem tudom.
Pontosan! Csak te tudod eldönteni,hogy megérte e. Én a végletekben hiszek. Vagy legyen jó valami,vagy ne legyen sehogy. Az ilyen ember rabszolgának használ titeket.
Nem szívbajos. Pátyolgatja az egóját rendesen. Ő holnap is nyugodtan alszik. Van pénze.
Egyébként milyen munkáról van szó?
"Csak te tudod eldönteni,hogy megérte e."
Eldöntöttem. Már most 2 nap után. Nem érte meg.
Inkább kuss és legyen meló akár kifizetetlen túlórával mint semmi pénz és semmi meló.
Nincs = hát attól függ. hasonló trágyadombot pl tudok. Azonnal kezdhetnék akár.
Na de nem véletlen hogy oda azonnal felvesznek bárkit. Olyan is a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!