Mit vegyek a fájdalmamra be? Ínhüvelygyulladásom van és nem mehetek betegállományba mert megfenyegettek, hogy akkor kirúgnak az állásomból.
Figyelt kérdés
Az orvos Diclofenac kenőcsöt és tablettát írt fel,de nekem erősebb kellene,hogy tudjak dolgozni.Mit lehetne szedni erre?2013. máj. 1. 18:08
1/7 anonim válasza:
Anyának a háziorvos erősebb gyógyszereket adott. Ha a sebészeten nem adtak, menj el inkább oda.
2/7 A kérdező kommentje:
Én holnap már megyek dolgozni,és nincs időm a sebészetre menni.
2013. máj. 1. 18:17
3/7 anonim válasza:
nem rosszak ezek, de nyugalom is kell neki.
Fáslizd be, vagy gyógyászeti segédeszköz-boltokban lehet kapni recept nélkül is jó kis tépőzásra rögzítőket.
4/7 anonim válasza:
Fáslizd be a kezedet, az egy kicsit segít. De ettől nem fog meggyógyulni a kezed. Ahhoz pihentetni kellene.
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy pihentetni kellene,de ebben a világban az utolsó helyen van az emberek egészségi állapota.A munkahelyem egy rabszolgahajcsár társaság.Amikor mentem a betegácsis papírommal,közölték,hogy sürgősen menjek vissza a dokihoz,és csináltassam vissza ,mert kirúgnak.Nem hiányozhatok.Jó mi?A doki csak nézett,de visszaírták a papírokat.
2013. máj. 1. 18:24
6/7 Napsugar11 válasza:
Nekem is volt, amikor segédgyógytornász voltam, és megerőltettem. Nem törődtem vele, fásliztam és tűrtem. Traumatológián dolgoztam, ott tudták, hogy ez mivel jár, de ÉN akartam így dolgozni. Addig fajult a dolog, amíg már egy pohár vizet sem bírtam el vele, de még egy tollat is nehezen. Nem szeretném, ha eljutnál eddig, mert a visszavezető út sokkal tovább tart, ha elhanyagolod. Higgy nekem!!!
7/7 anonim válasza:
Remélem azóta munkahelyet, országot váltottál és a kezed is meggyógyult!
Hogy rohadnának meg négyzetcentiméterenként belülről az ilyen emberek-a főnökeidről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!