Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha főnök vagyok de nekem is...

Ha főnök vagyok de nekem is van egy főnököm, akkor főnök vagyok vagy pedig alkalmazott?

Figyelt kérdés
Mindenki ezt kérdezgeti tőlem hogy mi vagyok. Alattam 150 ember szolgál.
2016. márc. 11. 12:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"miért, te fizeted őket zsebből a saját pénzedből? :D"

Én szabom meg mindenki fizetését, kit veszel fel, stb.

Főnökömnek csak a pozitív pénzügyi mérlegeket kell szállítani, egy két dologba szól bele még de amúgy szabad kezem van.

2016. márc. 11. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Az mondjuk elég durva, hogy a saját pozíciódat nem tudod behatárolni, mikor 150 emberért felelsz. Ki az a mindenki aki kérdezi? :D
2016. márc. 11. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:
De attól még neked is van főnököd, szóval alkalmazott vagy a cégnél középvezetői pozícióban. Az, hogy ezen belül milyen jogkörrel ruháznak fel már a főnöködön múlik. Van aki szabad kezet kap, van aki meg csak részfolyamat működéséért felelős, de attól még alkalmazotti a jogviszony.
2016. márc. 12. 07:35
 14/15 A kérdező kommentje:
akkor mindig csak főnök lehet?
2016. márc. 12. 09:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezen a válaszon ledöbbentem:

"A főnök az akié a cég"

Ez vicc?

Ezek szerint az részvénytársaságok vezérigazgatói nem főnökök, állami cégeknél pedig nincs is főnök.

2016. márc. 13. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!