Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha főnök vagyok de nekem is...

Ha főnök vagyok de nekem is van egy főnököm, akkor főnök vagyok vagy pedig alkalmazott?

Figyelt kérdés
Mindenki ezt kérdezgeti tőlem hogy mi vagyok. Alattam 150 ember szolgál.
2016. márc. 11. 12:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
AlkalmazottXD Mástól kapod a fizetést nem?xd
2016. márc. 11. 12:24
 2/15 A kérdező kommentje:
de 150-en meg tőlem kapnak fizetést.
2016. márc. 11. 12:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kisfőnök, úgy jobban hangzik.
2016. márc. 11. 12:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Középvezető. Vannak feletted is alattad is.
2016. márc. 11. 12:41
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
nem, nem vagy főnök. A főnök az akié a cég, te a cég alkalmazottja vagy, úgy ahogy az alád tartozó emberek is. A cégtől kapod a fizudat, mint ahogy az alád tartozó emberek is.
2016. márc. 11. 12:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Mivel te is munkavállalói viszonyban vagy, valakitől kapod a fizetésed, így alkalmazott vagy.

A "főnök" kifejezés meg tulajdonképpen egy nem hivatalos kifejezés arra a személyre, aki neked "parancsol", és ő felel érted.

Amúgy legpontosabb kifejezés talán a Középvezető, ahogy fentebb írták, persze ez függ attól is, hogy mi is a munkád.

2016. márc. 11. 12:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Középvezető vagy, ahogy előttem is írták. Felelsz a beosztottjaid munkájáért, ezért függsz is tőlük, mert ha ők nem jól dolgoznak, akkor az téged is minősít.
2016. márc. 11. 12:48
 8/15 anonim ***** válasza:

"de 150-en meg tőlem kapnak fizetést."

miért, te fizeted őket zsebből a saját pénzedből? :D

2016. márc. 11. 13:56
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanolyan xarházi vagy, mint azok a földi halandók, akik beosztottként dolgoznak.Bár ők legalább valami hasznosat is csinálnak, ennyivel is különbek.Mivel neked is van főnököd, te sem vagy atyaisten.Bár a főnököd sem az, messze nem az.Az ő szemében te is csak egy szolga vagy.
2016. márc. 11. 15:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Fuuu, amúgy az ilyen "középvezetők" a legrosszabbak, mert azt hiszik már valakik. A kérdező is, még aszongya, alatta "szolgálnak", meg ő adja a fizetést a többieknek...:D
2016. márc. 11. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!