Ha főnök vagyok de nekem is van egy főnököm, akkor főnök vagyok vagy pedig alkalmazott?
Figyelt kérdés
Mindenki ezt kérdezgeti tőlem hogy mi vagyok. Alattam 150 ember szolgál.2016. márc. 11. 12:19
1/15 anonim válasza:
AlkalmazottXD Mástól kapod a fizetést nem?xd
2/15 A kérdező kommentje:
de 150-en meg tőlem kapnak fizetést.
2016. márc. 11. 12:32
4/15 anonim válasza:
Középvezető. Vannak feletted is alattad is.
5/15 anonim válasza:
nem, nem vagy főnök. A főnök az akié a cég, te a cég alkalmazottja vagy, úgy ahogy az alád tartozó emberek is. A cégtől kapod a fizudat, mint ahogy az alád tartozó emberek is.
6/15 anonim válasza:
Mivel te is munkavállalói viszonyban vagy, valakitől kapod a fizetésed, így alkalmazott vagy.
A "főnök" kifejezés meg tulajdonképpen egy nem hivatalos kifejezés arra a személyre, aki neked "parancsol", és ő felel érted.
Amúgy legpontosabb kifejezés talán a Középvezető, ahogy fentebb írták, persze ez függ attól is, hogy mi is a munkád.
7/15 anonim válasza:
Középvezető vagy, ahogy előttem is írták. Felelsz a beosztottjaid munkájáért, ezért függsz is tőlük, mert ha ők nem jól dolgoznak, akkor az téged is minősít.
8/15 anonim válasza:
"de 150-en meg tőlem kapnak fizetést."
miért, te fizeted őket zsebből a saját pénzedből? :D
9/15 anonim válasza:
Ugyanolyan xarházi vagy, mint azok a földi halandók, akik beosztottként dolgoznak.Bár ők legalább valami hasznosat is csinálnak, ennyivel is különbek.Mivel neked is van főnököd, te sem vagy atyaisten.Bár a főnököd sem az, messze nem az.Az ő szemében te is csak egy szolga vagy.
10/15 anonim válasza:
Fuuu, amúgy az ilyen "középvezetők" a legrosszabbak, mert azt hiszik már valakik. A kérdező is, még aszongya, alatta "szolgálnak", meg ő adja a fizetést a többieknek...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!