Ha van egy bolt és vagyok a főnök akkor rossz ha nem barátkozok az alkalmazottakkal?
Nem akarok közelebb kerulni mert ha ki kell rugnom oket nem akarom hogy befojasoljon a baratsag.Merta ha rossz amit csinal
akkor az rossz.Ez egyfajta morális kérdés.
Barátkoznod nem kell alkalmazottaiddal.
Kell viszont, hogy te is annyira tiszteljed őket, mint amilyet magadnak elvársz, ne azon filózz, mi lesz, ha ki kell rúgni valakit, hanem gondolj arra, hogyan jutalmazod azt a beosztottad, aki kiválóan végzi munkáját!
hát én irodai munkát végzek nem boltban vagyok, de itt a főnökök nagyon rendesek, segítőkészek...attól mert barátkozik attól még a főnököm és nem úgy kezelem mint egy sima havert...
sokkal jobb a légkör és sokkal nyugodtabb a munka ha rendes a főnökség...nincs állandó stressz az emberen és jobban fogja végezni a munkáját...
Sógornőm azt szokta mondani, hogy a Jóbarátokban minden élethelyzetre van egy idézet vagy példa. Erre is van (ha nem ismered a sorozatot, akkor bocs! :)): mikor Chandlert előléptetik a munkahelyén, a korábbi munkahelyi haverok elkezdik kigúnyolni a háta mögött, és azt, hogy próbál velük ugyanolyan viszonyt ápolni, mint előtte, gyengeségnek, szánalmas jópofizásnak tartják.
Egy főnöknek szükségszerűen kell néha népszerűtlen döntéseket hozni, és eleve: már a fölérendelt pozíciója okán sem lehetséges, hogy barátkozzon az alkalmazottakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!