Kevés fizetésért ti dolgoznátok keményen?
Nem csak arra gondoltam hogy odaállni az ügyvezetőhöz hogy ezt meg azt kellene csinálni, erre ő nem igazán foglalkozott vele, meg mondta hogy "majd", aztán feladtam, és elkezdtem a számítógépemen újságot olvasni.
Erre mondják hogy nem vagyok pro-aktív, de minek fárasszam magam ha bármit mondok "le vagyok szavazva".
Mondjuk ha szerződés szerint nézzük, akkor 8 óra munkáért fizetnek X pénzt, te aláírtad, innentől kezdve azt a pénzt felvenni úgy, hogy nem dolgozol, hát finoman szólva nem gerinces dolog.
Mondjuk sok embert ez a gerinc dolog nem érdekel...
Viszont ami jobban zavarhatná őket, hogy ilyen mentalitással az előrelépés is lehetetlenné válik, és sok év múlva is ugyanolyan kevés fizetésért fognak dolgozni. :(
Dolgoztam keményen kevés pénzért kreatív területen (Szép alliteráció.), mert elhivatottnak éreztem magam, de mikor 4 év múltán sem javult a helyzet, sőt, rosszabbodott, léptem a szakmából, mert egyértelművé vált számomra, hogy az nem nekem való.
Azóta "polgári" állásom van, teljesen jól keresek, és minden téren sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!