Ti dolgoznátok ilyen helyen? Mennyi ideig bírnátok?
Nem, mert nem engedik, hogy igyál meg WC-re menj és mert úgy beszélnek/viselkednek veled, ahogy.
De az össze-vissza munkaidővel semmi gond nincs, azzal sincs gond, hogy ünnepnapokon dolgozni kell, mit gondolsz a közlekedésben vagy dolgozók hogy melóznak?
Én nem bírnám, 30 fokban CSAK innék és nem dolgoznék, ez már nálam haldoklás. Sokkal jobb munkahelyről léptem ki a semmibe... A bánásmódra is érzékeny vagyok.
Az ivási tilalom nagyon komoly emberkínzás...
Jogi lépéseken gondolkodom, csak még bizonyítékok szerzésén agyalok, hogy is lehetne legális és jogilag elfogadható a dolog. De szívem szerint már rég bejelentettem volna őket a munkaügyiseknél.
Dolgoztam már hasonló helyen, ott is kemény volt a munka, de ott nem tiltották az ivást, wc-re menést, és ha direkt estés műszakba kértem magam, akkor abba kerültem, nem egyik nap reggel, másik nap este munka... Hozzá vagyok szokva a napi 2 liter folyadékhoz, ez is megvisel, 2-3 óra után is nagyon kiszáradok már (nem tudom, ez mennyire normális, de ugye sokat is kell beszélnünk, az is rátesz). Cigiszünet sincs, pedig akkor elintézném az ivást-wc-t, minden más ilyen helyen van cigiszünet (magyarországi multinál rokonunk szerint napi 3 cigiszünet is van).
Azt pedig, hogy hétvégén és ünnepnapokon is dolgozni kell, vállaltam, de az, hogy erre pótlék sem jár, az azért ritka számba megy. Úgy tűnik, a külföldi hű de erős szakszervezetek ilyenkor sehol nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!