Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti ezt hogy bírnátok? Mi a...

Ti ezt hogy bírnátok? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Hát lássuk hol is kezdjem...

A főnökömmel nem tudok normálisan összedolgozni,valahogy,mint emberrel van bajom vele,főleg a természetével,amilyen.

A legnagyobb probléma az,hogy annyira,de annyira tanulatlan,szó szerint buta,nem tudok rá mást mondani.

Az még hagyján,hogy nincs semmi végzettsége,de annyira unintelligens. Vannak olyan megnyilvánulásai,hogy én csak néha fogom a fejemet tőle. Van az egész cégnek egy nagy főnöke és ő is magyaráz neki,de látszik,hogy baromira nem érti mit szeretne a főnök,én meg ott vagyok és rögtön veszem a lapot stb.

Szóval a felfogása is nagyon nehéz és lassú.

Ez még csak a kisebb probléma,mert ezért inkább csak sajnálni tudom. A nagyobb gond az,hogy akkora az önbizalma,de azt nem tudom,hogy mire. :D Mert én erre nem lennék büszke,de ő valószínűleg szegény nem látja magát kívülről.

De amin a legjobban ki tudok borulni magamban,hogyha kérdezek tőle valamit és nem hallja először mit is szeretnék,akkor így kérdez vissza: "Mi? Mi?"

Uhhh,hogy lehet valaki ennyire bunkó azt el sem tudom mondani. Alap dolog,hogy úgy szólok,ha nem értem,hogy: "Tessék?" Szerintem ez lenne a normális,de ez is mutatja sajnos az intelligencia hiányát nála.

Szóval az,hogy ilyen és még ezt tetézi azzal a nagy önbizalommal már eléggé nevetségessé teszi.

Igazából jó ő a főnökünk,de annyira nem lehet főnöknek hívni,mert mi is ugyanazt csináljuk,mint ő,csak max ő írja a beosztást stb.

Nem lenézni akarom,csak ettől annyira nevetségessé válik szegény. Sajnos a munka sem megy olyan jól,ha vele vagyok,mert folyton visszaél azzal,hogy ő a főnök és ez sem tetszik nekem.

Már azon gondolkozom keresek valami más munkát,mert ezt így nem fogom sokáig bírni.

Most mondjátok meg,hogy lehet egy ilyen embert főnökké tenni? Mert én komolyan nem értem...

Szerintem nagy probléma,hogy teljesen alkalmatlan embereket tesznek főnökké.

2014. nov. 13. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyilván valakinek a valakije, máshogy sehogy nem kaphatott volna ilyen pozíciót.

Esetleg próbálj meg a nagyfőnökkel beszélni, ha lehet vele. Bár gondolom azért van a kisfőnök, hogy ne zaklassátok a nagyfőnököt. Nem tudom milyen nálatok a rendszer, azért írom. Ha lehet a nagyfőnökhöz ilyesmivel fordulni, csapatosan menjetek, ne csak te egyedül. Biztos nem csak neked van vele bajod.

2014. nov. 13. 15:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem ismerőse ő senkinek. Csak arról van szó,hogy az előző főnök után neki volt a legtöbb tapasztalata és ezért lett ő.
2014. nov. 13. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!